reklama

Wczesna ciąża

A może jeszcze nie wszystko stracone i jest to po prostu wczesna ciąża. Rok temu poroniłam na samym początku i miałam normalnie okres, po okresie 3 dni minęły miałam zgagę zrobiłam test pozytywny, beta wyszła 13 a dzień później dostałam krwawienia. Myślę że może teraz jest to jednak wczesna ciąża i moje krwawienie to przesunięty okres? Implantacja? Kurcze nie wiadomo czy się łudzić, co już myśleć. Powtórzę jutro tą betę... Dziękuję Ci za odpowiedzi, na prawdę jestem spokojniejsza
Faszerujesz się ogromną dawką progesteronu. Mogłoby być tak, że gdyby nie progesteron to już byś poroniła. W tym momencie żaden lekarz Ci progesteronu nie odstawi dopóki ta beta rośnie, więc zostaje czekać.

Implantacja nie, bo implantacja jest przed pozytywną betą i nie trwa aż tyle. Przesunięty okres też nie. Może krwiak, ale to długo trwa.

W razie bólu szybko leć do szpitala.

reklama
Sprawdź jutro betę i progesteron. Jeżeli beta będzie miała prawidłowy przyrost to jest małe światełko nadziei ale bym szła na konsultacje (choćby telefoniczną) z jakimś polecanym ginekologiem bo przy becie 200 z hakiem to nie ma opcji,żeby był widoczny pęcherzyk - możliwe jest też to,że przy tak niskim profesteronie sztucznie podtrzymujesz ciążę biochemiczną tak jak pisały dziewczyny wcześniej.
Tak czy siak zdrówka życzę ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry