reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wczesne testowanie z pepino

Hej czy testy pepino według was sa wiarygodne? Jak je interpretować?
Zrobiłam test z krwi i moczu w poniedziałek(7dpo) negatywny, następnego dnia z moczu już jakiś cien był,kolejne każdego następnego dnia i tej samej firmy pepino. Dodam że na początku kreska miała grubszy zarys i lekko różowy,ale po wyschnięciu zrobiła się bledsza. Zamierzam zrobić innej firmy za kilka dni. Chciałam się poprostu doradzić czy widzicie cokolwiek i czy ewentualnie was zawiodły te testy.

Kolejność testów od lewej do prawej(tam gdzie są trzy) ,a tam gdzie dwa to od góry do dołu.

Załączniki

• 20250417_082517.jpg
    20250417_082517.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 205
  • 20250416_084742~3.jpg
    20250416_084742~3.jpg
    371,9 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Masz pewność co do owulacji? Niby coś przebija, ale zaczęłaś bardzo wcześnie testować. Poczekaj parę dni zrób ponownie.

Sugeruje się śluzem ostatni dzień w którym był płodny z lekka smuga krwi był właśnie 7dni wcześniej. A dwa dni po tym śluzie już zauważyłam spora ilość typowo kremowego białego jak nivea(nie jak przy infekcji)

Na pewno spróbuję,ale chciałam poznać opinię innych osób 😁

Do góry