Witam
Mam problem gdyż wczoraj dostałam zaproszenie na jutrzejszy ślub i wesele koleżanki (i głupia przyjęłam xD ) i mam dylemat ubraniowy w kwestii mojego synka (9l.)
Ja tam coś dla siebie znajdę, męża wbije w garnitur a synka nie wiem kompletnie w co ubrać gdyż nie mam nic odświętnego!
Mamy już zarezerwowany pokój w hotelu i na pewno na mszy będziemy stać na zewnątrz gdyż kościółek jest malutki a ludzi mnóstwo i nie wiem czy nie zrobić tak jak siostra (zaproszona wcześniej) czyli na drogę założyć synkowi kombinezon a w pokoju po prostu przebrać syna!?
Po drugie wraz z siostrą doszłyśmy do wniosku, że z braku laku super na weselu sprawdzi się strój "na sportowo" i wybrałyśmy sztruksową kurtka + sztruksowe ogrodniczki i sportowa koszula
Co o tym myślicie?
Mam problem gdyż wczoraj dostałam zaproszenie na jutrzejszy ślub i wesele koleżanki (i głupia przyjęłam xD ) i mam dylemat ubraniowy w kwestii mojego synka (9l.)

Ja tam coś dla siebie znajdę, męża wbije w garnitur a synka nie wiem kompletnie w co ubrać gdyż nie mam nic odświętnego!

Co o tym myślicie?