reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Karwiczki mam zwykły termometr-kosztuje grosze. A jaki to jest dygitalny?

Co do testów owulacyjnych to 5 takich pasków w mojej aptece kosztuje ok 30 zł. a Ty NATKUSIA za ile je zamawiałaś na allegro?

Ja poczekam do końca tygodnia, później się będę zastanawiać co dalej :)

reklama
Ja kupiłam hurtowo :D 1zł za jeden test ponoć od tego allegrowicza testy są ok - zobaczymy, za niedługo wypróbuje :]
A co do termometru to ja kupiłam sobie owulacyjny, który pokazuje 2 miejsca po przecinku np 36,38 myśle że do wykresów jest on rewelka no i jest mój dlatego spokojnie mogę go używać w pochwie ;)

Natkusia a ile taki termometr owulacyjny kosztuje? Musze iść do apteki i też zakupić w przyszłym tygodniu. Powiesz mi czy te paski owulacyjne działają bo pewnie niedługo będziesz ich używała:)

Ja kupowałam za 20zł więc nie jest taki drogi :)
Co do pasków to jak wypróbuje to na pewno powiem jak działają :]
Po odstawieniu tabsów długo miałam rozchwiany organizm i z tego co pamiętam to w pierwszym cyklu się zaczęło jak był termin pierwszej @ po odstawieniu a nie przyszła no i zaczęły mi się wszystkie objawy.. mam wrażenie że nadal odstawienie źle działa na mnie. Czasami żałuje że zaczęłam w ogóle je przyjmować bo teraz są same problemy z tego powodu ehh :/
Aniu kiedy masz dokładnie termin @? Muszę zapamiętać i trzymać kciuki :)

hej!!!
Natkusia
to fajnie,ze juz pecherzyki dojrzewaja,tylko dobrze by bylo,gdyby Twoj maz akurat wtedy tez w domu byl.Ale na pocieszenie plemniki zyja w pochwie do 72 godzin,takze nadzieja na zaplodnienie na pewno bedzie :) zycze szczescia i oczywiscie trzymam kciuki :)

Ania ja mam taki mniej wiecej ten termometr http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/104733452/DT111B_Digital_Thermometer_Waterproof_.jpg jest szybki i wlasnie tez dokladny,a jeszzce lepszy jest na pewno ten,o ktorym mowila Natkusia bo jest z dwoma caframi po przecinku.

Karwiczki dzięki :) :D już wie, że musi być :p musimy to po prostu ogarnąć choć nie jest łatwo.. ale prawdopodobnie w przyszłym tyg będzie na bazie więc jest ok - będziemy działać :] śmiejemy się że gdyby coś to będzie mi wysyłał plemniki Pocztą Polską heheh :D:D
Nie wiem czy 7 dc nie jest za późny na rozpoczęcie mierzenia tempki no ale chyba spróbuje :)
a Ty jak się czujesz?

NATKUSIA to byłby pierwszy okres naturalny pod ostawieniu więc sama nie wiem. Ale jeśli licząc cykl 28, 29 dniowy jak do tej pory to jutro lub w czwartek powinien się pojawić okres. Planuje test zrobić w piątek. Nie wiem czy nie za szybko. mogłabym iść już na badanie z krwi, ale się zwyczajnie boję porażki ;)

KARWICZKI dziękuje za zdjęcie :) Kupie sobie taki jak Natkusia :)

To od jutra trzymam mocno kciuki!! :] poczekaj jeszcze troszkę na zrobienie testu, szkoda Twoich nerwów jak będziesz widzieć jedną kreskę bo ciąża może jeszcze nie wyjść.. Ewentualnie w piątek a najlepiej poniedziałek idź na bete to będziesz na 100 % wiedzieć już!
Będzie na pewno dobrze, nie ma innej opcji. Damy radę :* !

Ja mykam do wyrka, mój mąż jutro jedzie na 3 dni na delegacje i chce trochę z nim pobyć :]
Trzymajcie się i do jutra :*

reklama
Karwiczki dzięki :) :D już wie, że musi być :p musimy to po prostu ogarnąć choć nie jest łatwo.. ale prawdopodobnie w przyszłym tyg będzie na bazie więc jest ok - będziemy działać :] śmiejemy się że gdyby coś to będzie mi wysyłał plemniki Pocztą Polską heheh :D:D
Nie wiem czy 7 dc nie jest za późny na rozpoczęcie mierzenia tempki no ale chyba spróbuje :)
a Ty jak się czujesz?

to jesli bedzie to do dziela w nastepnym tygodniu!!!

mysle,ze i od 7 dnia mozesz temperature mierzyc,lepiej pozniej niz wcale!

ja sie czuje dobrze,ale powoli piersi mi nabrzmiewaja i kluja jakos dziwnie :)

Do góry