T
tynka
Gość
Skakanka czy ty sugerujesz ze M bylo daleko do Warszawy
;-)bo jesli tak to aj sobie z nim pogadam jak dojedziemy wreszcie do Was

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)
;-), jeśli spotkanie zorganizujecie tam właśnie, bo miejsce jest na pewno piękne i warte odwiedzenia .... 
.

pinuj sie bo moze wpadniemy z niespodziewana wizyta

............kiedys

Ela.... dziewczyny.... niemożliwym jest, żeby wszystkim było podobnie daleko. Za bardzo jestesmy rozsiane.
propozycja Elmy jest o tyle dobra, ze osrodek jest z jej strony sprawdzony... nie sadze ze ta propozycja wyszła jej strony dlatego, ze ma to w sumie "pod nosem".
Jak o mnie chodzi - mnie jest obojetnie gdzie. Dostosuje się do większości.
!!!! Podejrzewać mnie o takie coś
! Dzięki Abeja za to co napisałaś, już wcześniej pisałam że mnie jest wszystko jedno gdzie będzie spotkanie i zrobię wszystko żeby przyjechać
:-)! Tak jak Abeja dostosuję się do większości.
,a u mnie tez raczej w gre wchodzilby weekend (wzgledy finansowe),wiec chyba odpada
,no ale to jeszcze dyskusja otwarta ja powiedziala Mariolka jeszcze wszystko sie da uzgodnic,.....
Nieznajdziemy takiego miejsca żeby każdej z nas było po równo
Ja jestem za Boszkowem bo to naprawde fajne zielone ciche miejsce
I niemówie tego dlatego że mam tak tylko ok 100 km
Poprostu Jest tam dużo miejsca i bardzo fajnie, bo ośrodek jest chyba nawet w lesie przy plazy
A jak każda z Nas będzie tak wybrzydzać to wkońcu wogle się nie spotkamy
:-( Musimy wziąść się i wkońcu zgadać dokładnie, bo ja np. lubie mieć wszystko zaplanowane, wiem że jest jeszcze dużo czasu ale przydało by się mieć co nieco dogadane. Jeśli ktoś ma inne propozycje to niech daje, a jak nie to zostaje Boszkowo :-)