Sytuacja dopiero we wtorek się dowiem ale wierzę że będzie wszystko ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to myślę że u mnie dmucha na zimne bo rok temu marzec/kwiecień wyszła ciąża pozamaciczna a wcześniej poronienie miałam i chce sprawdzić u tego patologa ciążowego czy z maleństwem wszystko ok . Bo duszności nie mam czuję się bardzo dobrze. I mam syna i córkę a teraz trzecie w drodzeHej w pierwszej ciąży miałam stwierdzone wielowodzie później skracającą się szyjkę macicy ale ciąże donosiłam i z małym wszystko ok. A druga ciaza przebiegała ksiazkowo![]()
Lepiej sprawdzić o jeden raz za dużo jak jeden za mało.... Daj znaćJa to myślę że u mnie dmucha na zimne bo rok temu marzec/kwiecień wyszła ciąża pozamaciczna a wcześniej poronienie miałam i chce sprawdzić u tego patologa ciążowego czy z maleństwem wszystko ok . Bo duszności nie mam czuję się bardzo dobrze. I mam syna i córkę a teraz trzecie w drodze![]()
Ok we wtorek się odezwęLepiej sprawdzić o jeden raz za dużo jak jeden za mało.... Daj znać
No wiadomo lepiej dmuchać na zimne niż coś ma się stacJa to myślę że u mnie dmucha na zimne bo rok temu marzec/kwiecień wyszła ciąża pozamaciczna a wcześniej poronienie miałam i chce sprawdzić u tego patologa ciążowego czy z maleństwem wszystko ok . Bo duszności nie mam czuję się bardzo dobrze. I mam syna i córkę a teraz trzecie w drodze![]()
Dziękuję. Ja naturalnie rodziłam w tym córkę bez znieczulenia.No wiadomo lepiej dmuchać na zimne niż coś ma się stacJa narazie mam dwóch synów i gdzieś tam jeszcze jest myśl o trzecim ale po dwóch cc jestem i dopiero młodszy ma 4 mce i muszę się jeszcze zastanowić bo boję się kolejnego porodu.
Oby wszystko było w porządku i powodzenia życzę![]()