Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Olgus (8 miesięcy) nauczył się spać na brzuszku i pełzać przez senMoja potrafi wsadzić obie nogi w spiworku między szczebelki, ale jest już starsza, turla się itp. Musimy mieć z racji krtani poduszkę klin i tylko to jej ułatwia te akrobacje. Spanie w poprzek non stop... A mamy łóżeczko z naprawdę małymi przerwami porównując do innych jakie widywałam w sklepach.
O matko. LunatykOlgus (8 miesięcy) nauczył się spać na brzuszku i pełzać przez sen![]()
Młody jest duży i nie może rączek rozłożyć w dostawce. Po długości też już się prawie nie mieści@MamaMisia88 a tak z ciekawości, czemu juz wyszliscie z dostawki? Pytam, bo u mnie 5miesięczniak i dostawka spokojnie jeszcze daje radę.
Młody jest duży i nie może rączek rozłożyć w dostawce. Po długości też już się prawie nie mieści![]()
Łoooo a mi się wydaje, ze mój jest dużyMłody jest duży i nie może rączek rozłożyć w dostawce. Po długości też już się prawie nie mieści![]()
Niestety lekarze proszą, żeby rodzice nie używali ochraniaczy, zwłaszcza dotyczy to maluszków, które nie potrafią się przekręcić, bo grozi to śmiercią maluszka. Badanie, nie najnowsze bo z 2012 roku, udowodniło co najmniej 48 zgonów w latach 1985-2012, które można przypisać bezpośrednio ochraniaczom łóżeczkowym, i kolejne 146 incydentów, w których dzieci prawie udusiły lub zostały podduszone, źródło The Journal of Pediatrics. To samo dotyczy kocyków, poduszek, zabawek pluszowych, troczków, itp.Piszesz jakąś Bzdurę te poduszeczki są stworzone specjalnie w tym celu,aby chronić dziecko przed uderzeniem, uduszenie jest niemożliwe. Wiele rodziców stosuje takie ochraniacze i jeszcze nie słyszałam żeby czyjeś dziecko się udusiło.