reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Witamy

Hej kaspajek GRATULACJE!!!
Nistety na razie lekarza nie moge Ci doradzic, bo sama szukam "tego wlasciwego".
A jesli chodzi o paseczek to, czy wstawiasz ten srodkowy? Bo tylko ten srodkowy sie dobrze wyswietla.

pozdrawiam,
b.

reklama
Witajcie moj stary login to Ania i Gutek, niestety nasze Maleństwo odeszło.Aniołek jet w niebie. Nie wiem dlaczego tu zajrzałam moze chciałam zobaczyc jakie juz by było..kurcze wyje...Muszę się pochwalić moim Malenkim Cudem Natalką ..śpi teraz:)jest naszym wywalczonym Cudkiem, nasz, najkochańsza.
Nigdy się nie zapomni o nich...
Cudne dzieci macie!!! i ja też..Natalka ma juz 5,5 miesiaca urodziła się 26 wrzesnia 2006 roku.
Pozdrawiamy

aniu, witaj
Natalia jest przecudna. Ciesz sie tym wyśnionym skarbem, bo tego co było nie jesteś w stanie zmienić. Zaglądaj do nas, pisz o Natalii, zawsze będziesz tu mile widziana:-)

Witaj Aniu:-) masz przesliczna i przeslodka corenke:tak: Zagladaj do nas czesciej i chwal sie postepami Natalki:-)

Dziękuje za pamięć i za ciepełko jakie poczułam :tak:. Życie uczy nas pokory ale tez obdarza radością. Będe do Was zaglądała ...ale Wasze dzieci juz duze i cudne!!! U Natalki wszystko ok, jest coraz fajniejsza taka ze ach...:-)..typowa mamuska:). POzdrawiam Was ciepło i dziękuję.:tak:

reklama
reklama
Do góry