reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

Nanusia fajne ze wizyta udana. A może sie maleńkiej odwidzi i sie obróci do porodu jak należy ;)
Dzięki za kciuki. Przydadzą sie.
Spisałam numery tel i będę wysyłać msm jak sie urodzi albo sms jak nici ;)
przyznam ze trochę sie boje oksy. Pierwszy poród miałam po terminie ale samoistnie sie zaczął, a tu wywoływany :( więc nie iwem na co sie nastawiać.
I ja trzymam kciuki z całych sił. Nie bój się oksytocyny, w sumie skurcze są identyczne jak samoistne tylko szybciej nachodzą. POWODZENIA!!!

Oczywiscie całej reszcie mamusiek gratuluje udanych wizyt:-)

Ja już mam ostatnia za sobą, w zeszły czwartek była, jak do 7września nie urodze mam sie zgłosić do szpitala na ktg.
Martwi mnie tylko paciorkowiec który mi pozytywnie wyszedł ale ponoć ja mam antybiotyk dostać w trakcie porodu a nie mała.

Powodzenia na kolejnych wizytach:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gratuluję wizyt.
Ja mam dzisiaj o 16.30 u swojego ginka, pogadamy o cc na piątek- może da radę zrobić..ale jakoś jestem bardziej nastawiona na ten poniedziałek i knura..nie wiem czemu..zobaczymy, dam znać po..

agusia, nanusia,katezbb, madzik super ze z maluszkami wszystko w porzadku :-) Gratuluję udanych wizyt!
aniawos mam nadzieje ze jednak przeczucie Cie myli i nie trafisz juz wiecej do knura. Mysl pozytywnie! :-)
Zycze udanych wizyt wszystkim ktore maja dzisiaj usg i ktg.
Ja tez wybieram sie wieczorem na ktg. Za tydzien przedostatnia wizyta u ginka.

Gratuluję wizyt.
Ja mam dzisiaj o 16.30 u swojego ginka, pogadamy o cc na piątek- może da radę zrobić..ale jakoś jestem bardziej nastawiona na ten poniedziałek i knura..nie wiem czemu..zobaczymy, dam znać po..
Gratulacje wizyt...super, że wszystko ok i oby następne już się nie odbyły, a żebyście tuliły swoje Maleństwa!
Aniawos - nie myśl o knurze - póki nie jest nic pewnego żyj myślą, że Twój lekarz będzie Ci robił CC, a knura nie będziesz musiała już oglądać! I tego Ci z całego serca życzę! Powodzenia dzisiaj na wizycie
Anisen - powodzenia na próbie oksy, oby była skuteczna i Malutki będzie dzisiaj już z Tobą!

A ja jutro wizyta. Dziś sobie wydrukuję papiery do becikowego żeby M nie musiał do pani ginekolog latać. Muszę jeszcze zapytać jak to z tym wyborem położnej (szkoda że ta co tam jest chyba nie może). Muszę jakby co zgłosić w przechodni mój numer telefonu bo będę mieszkać gdzie indziej. Myślałam że pojadę później ale stwierdziłam że chyba będzie najlepiej jak załatwię to rano bo później i gorszy dojazd i dużej bym się stresowała. Dziś jeszcze przetrwać a jutro się okaże czy ląduję w szpitalu.

Gratuluję wizyt.
Kciuki zaciśnięte za dzisiejszą wizytę:tak:

A ja jutro wizyta. Dziś sobie wydrukuję papiery do becikowego żeby M nie musiał do pani ginekolog latać. Muszę jeszcze zapytać jak to z tym wyborem położnej (szkoda że ta co tam jest chyba nie może). Muszę jakby co zgłosić w przechodni mój numer telefonu bo będę mieszkać gdzie indziej. Myślałam że pojadę później ale stwierdziłam że chyba będzie najlepiej jak załatwię to rano bo później i gorszy dojazd i dużej bym się stresowała. Dziś jeszcze przetrwać a jutro się okaże czy ląduję w szpitalu.
Powodzenia na jutrzejszej wizycie:tak:.

Agusia, Nanusia,Katezbb, Madzik gratuluję udanych wizyt
Aniawos oby Cię intuicja zawiodła tym razem :)
Anisen czekamy niecierpliwie na wieści i trzymamy kciuki!

Ja wczoraj byłam na ktg, ale nie miałam tego na palcu żeby naciskać kiedy mały się rusza, i mam pytanie do dziewczyn które miały pokazane skurcze na ktg - jak jest skurcz to tętno małego się nie zmienia? U mnie na razie spokojnie, jeżeli o skurcze chodzi, ale od 3 dni pobolewa mnie non stop brzuch jak na @... W poniedziałek idziemy na wizytę i teraz chyba już co tydzień będziemy się meldować u ginka. Zaczynam się bardzo niecierpliwić kiedy nadejdzie ta wyczekiwana godzina "0". Wczoraj trafiłam na inną położną i ona do mnie z pretensjami co ten brzuch taki mały, jak zaraz poród będzie - to co mam sobie waty napchać żeby lepiej wyglądać? :sorry2:

reklama
Do góry