aniawos
Fanka BB :)
Ja też nie wiem jak bedzie mi robił:-) idę sama, ale zastanawiam się czy nie wziać P, bo w razie jakby robił przez brzuch, to by weszli z małą..i też by zobaczyli..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety nie. Mam tylko wizyty u położnej, która ostatnio nawet ciśnienia mi nie zmierzyła...
PObrała mi za to krew na badania, ale wyników nie znam. Miały dotrzeć pocztą. Minęły juz dwa tygodnie - i nic.
Więc tak naprawdę nic nie wiem.
Na pierwszym usg byłam w prywatnej klinice. Zapłaciłam 100 F i żałuje, że tam pojechałam - stary sprzęt, nic prawie widać nie było - na połozna kilka razy powtarzała, że jeszcze wszystko może się zdarzyć, że we wczesnej ciaąży poronienia sie zdarzają... Nie wiem po co mnie tak uświadamiała. Tylko się zestresowałam. Pierwsze usg na NHS mam 14 marca - to będzie 12 tydzień. I później długo, długo nic...
Smutne to trochę. Odczuwam brak opieki - chciałabym wiedzieć czy wyniki są ok. Czy z maluszkiem wszystko dobrze...
Za tydzień usg.