reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
aniawos piękna dzidzia:):-)
a z płytki wycina sie zdjęcia bardzo prosto:):):) napierw jak oglądasz film to dajesz pauze naciskasz na klawiaturze PrtSc otwierasz paint i wciskasz crtl+v i zapisujesz w formacie jakim chcesz:):-)

Wczoraj byłam na wizycie i gin zrobił mi usg ale dzidzia jakoś nie chciała się za bardzo ruszać i nie pokazała swoich wdzięków a jak gin chciał żeby trochę się odwróciło to tylko wyprostowało nogi. Dziewczyny czy powinnam się tym martwić. Przez całe usg było w tej pozycji. IMG_1982.jpg

Ania słodziuchne maleństwo :-)
Motylla nie ma powodów do zmartwień, na kolejnej wizycie może być tak, że dzidzia nie da się pomierzyć, tak będzie się wiercić :-)

Piękne te Wasze maleństwa, bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze
my mamy usg genetyczne 21.03 i trochę się denerwuję

Motylla martwić to się będziesz za kilka miesięcy ;-) :-p Moja Jessica też na usg była strasznie niemrawa, też się bałam, że może coś jest nie tak, chociaż położne mnie uspokajały. A teraz to prawdziwe tornado :-) Także nie martw się teraz, zobaczysz, teraz Dzidzia spokojna, a jak się urodzi to pewnie takie różki jak Jessica pokaże ;-) Za to ten trzeci maluch taki ruchliwy, że znowu nie dał sobie nic pomierzyć ;-) Teoretycznie powinnam mieć tutaj kolejne usg dopiero w 20tc, ale z racji tego, że właśnie taki maluszek ruchliwy to wyznaczyli mi jeszcze dodatkowe usg na 30 marca i wtedy jeszcze będą próbowali z pomiarami ;-)
Aniu śliczne Maleństwo :-)

Wczoraj byłam na wizycie i gin zrobił mi usg ale dzidzia jakoś nie chciała się za bardzo ruszać i nie pokazała swoich wdzięków a jak gin chciał żeby trochę się odwróciło to tylko wyprostowało nogi. Dziewczyny czy powinnam się tym martwić. Przez całe usg było w tej pozycji.Zobacz załącznik 335301

Pewnie sobie slodko spalo... nam babeczka na usg geneycznym mowila ze wiekszosc fasolek spi sobie slodko i sie nie rusza i ciezko jej zrobic wszystkie pomiary, wiec to chyba nic nienormalnego. Spi bo ma prawo spac - nie denerwuj sie :p

reklama
Do góry