reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Kacha-wawa SUPER WIEŚCI :-D:-D:-D Ale się cieszę :-) UUUfffff - kamień z serca spadł !
Bluetooth - nie jest tak źle. Chociaż czasami...ach - ale mam kochane dzieciaczki i Brata, który zawsze służy pomocą. Taki Brat to skarb. Jesteśmy we dwoje tutaj na emigracji - i się wspieramy.
Paula_zg - nie taka młoda - hihihi - mam 35 lat i syna, który ma 15 ;-) drugiego, który ma 10 ;-) i trzeciego, który ma 5 lat.
To całe moje szczęście :-) Dzięki nim mam duuuużo siły.
Gratuluję Dziewczynki udanych wizyt.

Mi też spadł kamień z serca :-) Wiadomo, że 100% pewności mieć nie będę, ale jestem dobrej myśli :-) Zresztą co ma być to będzie :-) Nie będę się na zapas zamartwiać i Córci stresować :-) Teraz pozostaje mi wybranie imienia, bo dla chłopaka jakoś tak łatwiej imię wybrać ;-)

Kasiu równiez sie cesze że wszystko jest w porzadku i będziesz mieć zdrowa córeczkę.:-)
Ewelinka to widze że jak będzie córka to bbędziesz miała małą rewolucje po trzech chłopcach bo ja to moge miec odwrotnie po dwóch córach hehe

KASIU :*:*:*!!! :-)
To jak Malutka będzie miała na imię?? :-)

Ranyyy Ewelinak a jak patrzę na zdjęcie, to z 22 lata bym Ci dała!! Pięknie wyglądasz!! :-)
No, nie dziwię się, że chłopcy Ci tyle energii dają ;-)
A teraz Dziewczynka ma być, tak??

e: Magda życzę Tobie synka :-) haha żeby bronił córy... ;-)

Kurcze jak mi ulżyło! Aż buzia się śmieje mimo tego, że dziś dzień niezbyt do śmiechu był...

Paula moje dziewczynki chca barciszka wiec zobaczymy.Ale dla mnie jak będzie chłopiec to tak jak bym była pierwszy raz w ciąży.Niewiedza jak sie "obsługuje"chłopczyka hihi

reklama
Do góry