Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cornelka gratuluje Tobie również dorodnej fasolki
ja tez dostałam antybiotok duomox, i jak czytalam wczoraj troche na forach to dziewczyny mowiły ze też brały i było oktakze dzisiaj pierwszą dawke brałam, kupiłam do tefo jeszcze linex forte taki probiotyk osłonowy, tylko nie doczytalm sie czy mozna go brać w ciązy, ale jak nic nie pisze to chyba można?
a badania na tarczyce są obowiązkowe w ciązy? bo ja to nie miałam chyba zlecanych? hmmm...?
trzymam kciuki zebyś zaleczyła tą tarczyce i zeby było wszytsko dobrze
a jeszcze kupiłam sobie wczoraj falvit mama, bo to juz od 3 miesiąca mozna łykac witaminki, tylko nie wiem czy kwas foliowy tez zażywać dalej? doradźcie bo niezapytalm wczoraj lekarza
bużka![]()

Cornelka widzę że Twoje dzidzi już naprawdę duże!! Hehe aż wzięłam sobie linijkę żeby sobie wyobrazić. To niesamowite że takie istotki już są w naszych brzuszkach![]()
Dla mnie na razie jest to niewyobrażalne :-)Mam pytanie: po którym tygodniu tak pi razy oko wykonuje się usg już przez brzuch?
Potem przepisała mi lekarstwo i skierowanie na dodatkowe badania. W ogóle sprawiała wrażenie osoby, która jest zła, bo dziecko nabroiło i to bardzo i jakaś taka dziwna, jakby obrażona, jakbym jakąś głupotę zrobiła i teraz to miałoby się odbić na moim i dziecka zdrowiu