Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Badanie wczoraj ale juz nie dalam rady napisac. Kochany Malutek jest tam gdzie ma byc!!!!!!!!!!! Widzielismy serduszko, sto razy pytalam czy na pewno to to i czy dobrze bije i jak uslyszalam odpowiedz jak najbardziej potwierdzajaca to sie rozryczalam jak wariatka
Malutek ma 3,5 cm, fikajace nusie i lapusie, i nawet stopke z paluszkami widzielismy
Skan pokazal ze to 10 tydz wiec prawie zgadza sie z moimi wyliczeniami. Ale w zwiazku z tym za 2 tyg mam nadprogramowy kolejny, zeby dokonac wszelkich pomiarow, bo Malutek teraz byl jeszcze za malusi. Najwazniejsze ze wszystko tak jak powinno byc w tym tyg, ja nic innego nie chcialam uslyszec. Teraz juz moge uwierzyc ze bede miec drugiego kochanego szkraba:-)Bo brzuszku nic nie widać, objawy powoli mijają. Wiem że panikuję, ale z drugiej stron nawet nie mam podstaw żeby iść do kogoś innego i poprosić o usg.