• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
yggam gratulacje dziewuszki:-)

a to nasz gościu w dalszym ciągu "bobik" ;-)
021.jpg022.jpg024.jpg

Załączniki

• 021.jpg
    021.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 76
  • 022.jpg
    022.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 68
  • 024.jpg
    024.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 71
Indi gratuluję! Jak na moje będzie chłopak czuje to w kościach ;)

Jusia super ;) oby grzeczne te chłopaki były ;)

Sencha gratki! Gdzie się podziewalas?

yggam gratulacje dobrych wyników o dziewczynki, laski są cudne :)

Megami widzę dzieciaczki chętnie się ujawniają :) ja z O dopiero na polówkowym się dowiedziałam a tu tak szybko :)

Jusia super bobik :)

yggam gratuluje zdrowej,cudnej panieneczki :happy: równowaga musi być :-D a co do ryczenia,to moje trzecie dziecko i też łzy pociekły,zawsze się wzruszam

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja już po wizycie !
I wszystko w jak najlepszym porządku.
Dzidzia ma 4,68 cm, przezierność wyszła bardzo OK i inne parametry też.
Widziałam bijące serducho, kręgosłupek, dwie rączki dwie nóżki i kość nosowa też jest.
Ale najlepsze było na koniec.
Doktor powiedział, że jeszcze za wcześnie na określanie płci ale może się pokusić. I czy chcę wiedzieć. Oczywiście chciałam.
No i powiedział , że jak na jego oko to nic się nie majta między nogami i powinna być dziewuszka.
Jestem przeszczęśliwa !:biggrin2:

super dzidzius! kosc nosowa tez u niej widze :D ciekawe czy nie zacznie nagle cos fajtac miedzy nogami, czego Ci nie zycze bo jesli dobrze czytam cieszysz sie z dziewuszki :D

jusia super ten bobik! jaka duza sliczna buzka!

reklama
Yggam, Jusia, super dzueciaczki :)
Jusia, u Twojego juz widze male urocze palyszki u raczki:) I widac e ze tez taki akrobata jak nasz.

Gabi, ja kincze w piatek 13 tydzien.
Doggi, u mnie chyba nikt oprocz mnie nie wyczuwa dziewczynka, tzn ja raz tak raz tak. Nastepnym skan dopuero 2 wczesnia, wiec mu albo jej juz tam chyba wyrosnie co potrzeba.
A tak serio to jestem pelna podzuwu dla Waszych lekarz, ze tak wczesnie wykrywaja. Tutaj USG Nie robi lekarz tylko sonografer. Mi sie dzisiaj trafil taka bardzo mloda I mila kobitka, ale po przejrzeniu rapirtu zauwazylam, ze to jest student sonografer, wiec doswiadcxenie pewnie tez ma mbuejsze niz lekarz ginekolig z wueloletnia praktyka. No nic, pi dostaje mi sie cieszyc w nieswiadomisci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry