• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Elutka cudne wiesci, gratki!

Ja po cc jak mlody bog procz wzdęc. Mialam wieczorem a rano pryslam pod prysznic i przy dziecku obrządzalam. Laska z pokoju obok nie mogla z lozka wstac i wyprostowac sie. Nie wiem od czego to zalezy. 4 dnia do domu i sprzatalam:)

Żelka ja po drugiej cesarce lepiej się czułam dopiero :tak: a pierwsze miałam znieczulenie zewnątrzoponowe,a drugie podpajencznówkowe,ale po tym drugim o wiele dłużej czucie mi nie wracało,za to szybciej mogłam wstać bo po 12 godznach,a po zewnątrzoponowym dopiero po 24

Ostatnia edycja:
Ja miałam znieczulenie w kręgosłup i tez był z tym problem, bo się okazało że ja mam ciasno kręgi i anestezjolog nie umiał trafić. Dopiero za 4 razem się udało, to była ostatnia szansa bo potem to zostawało tylko znieczulenie ogólne. Ale przez to jedna strona ciała dłużej była znieczulona i trochę dłużej musiałam leżeć (bo jak lekarz źle trafiał ze strzykawką to znieczulenie szło tylko na jedną stronę ciała).

Ja po cc w sumie czulam sie dobrze. Mialam o 10 a po jakis 8 h wstalam. Wyszlam do domu w 3 dobie. Mysle ze kazdy inaczej wszystko przechodzi no i zalezy czy sa jakieś komplikacje itd.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry