reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
U mnie tak jak Nulini zawsze wokół mnie pełno zwierząt, wszystko bez mycia, za dziecka uważałam to za stratę czasu ;) i chyba mi zostało ;)

AZA ja całą ciążę z Olą miałam anemię :( od początku na zelazie byłam, chociaż tyle ze dopiero teraz cie trafiło bo to juz ponad połowa ;)

Ja,wam powiem, że jeśli nie poprawi mi się i nie zyskał więcej siły w 3cim trymestrze to będę gadać z dr o cc żeby mi zrobił, mi cały czas coś dolega i dokucza. 2 trymestr miał być tym lepszym, gdzue naladuje akumulatory a mi ciągle coś jest. Ciągle cos boli, a jak ból mija to cis innego jak np angina, która nawet nie próbuje minąć a dziś w nocy obudził mnie ból zęba i od 1:20 nie śpię wzięłam ibuprom i pomógł na 30min i cały czas boli ;( wiec muszę do 10czekac aż moja dentystka będzie przyjmować i zadzwonię do niej z błaganiem żeby mnie przyjęła i mi pomogła bo boje się nawet cokolwiek wziąć na ten ból :(

Doggi nieciekawie. Ja poki co odpukac mam czasem bole brzucha i kregoslupa. Maly tez dokazuje ale tlumacze soboe ze to norma. Z zebami ok, tzn szyjki sie odslonily zle kupila, paste i podczas mycia masuje i jest lepiej. No i czasem glowa doskwiera, tego nie lubie

Agulqa_b najlepsze jest to ze to boli ząb, który miałam robiony około rok temu i on martwy był (najpierw mi zatruła i potem jak był dead to mi kanałowe robiła i juz bez znieczulenia bo był martwych nic nie bolało) ictwraz znów i to taki pulsujący ból jakby ropa mi nachodzila znów do niego :/ kuźwa wszystkie karze sobie usunąć i zrobię sobie szufladke i będzie spokój!

mnie od tygodnia boli kość łonowa -raz mniej,raz bardziej czasami się podnieść z łóżka nie mogę :-p i do tego kręgosłup bardzo nisko
i jak sobie pomyślę,że jeszcze 15 tygodni i że będzie coraz gorzej,to momentami chcę się z tej ciąży wycofać :-D

reklama
Do góry