Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elutka niby niewiele a jednak kupę czasu ja jestem zbyt niecierpliwa na ciążę moja teściowa mówi ze miała to samo chodziła q ciąży 9 miesięcy a czuła jakby chodziła ze 2 lata
Jak to jest z tympi szwami I krazkami przy porodzie? Ten krazek chyba latwo sciagnac a team szwy? Mam nadzueje, ze mi sie to nie trafi. Tak sobie mysle, ze w razie w to ginekologo moze to zalozyc, tylko czy w szpitalu tutaj beds wiedxuec z czym to sie je. Tutaj kobieta w ciazy jest tak troche zostswiona sama sobie I co bedzie to bedzie.
Indi u mnie laska na czerwiec 2011 miała pessar ale nic jej nie dal zaczęła rodzic chyba w 27 tyg jakoś i jak karetka ja wiozla do szpitala (nie zdążyli no urodziła w karetce) to pessar jej wypadł w trakcie porodu. Biedna przez zaniedbanie szpitala straszne przeżycie na szczęście skończyło się szczęśliwie