reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

mnie dziś tak kłuje w pochwie,myślę,ze to szyjka,aż się zlękłam ,że to już ,ale od rana umyłam 3 duże okna i powiesiłam firanki i byłam u mamy na herbacie więc teraz nadrabiam bb

reklama
To prawda, ja wolę do stycznia poczekać ale głównie dlatego ze w grudniu żaden termin mi nie pasują :p u mnie w święta dopiero 37tc kończę wiec odpada wcześniej nie chce, później sylwester i tak nie pasuje mi ten grudzień :p dlatego ja MARZĘ o 2 stycznia, data ładna i dzidzia juz bezpieczna :p

Elutka gratulacje:tak:

Czy placisz za badanie na GBS chyba zalezy jak tam lekarz czy przychodnia ma podpisana umowe z labolatorium.. choc roznie bywa tez.. u mnie (w jednej przychodni) jedna szwagierka chodzi na nfz i miala pobrane i za darmo i nawet nie musiala nigdzie sama nosic, a druga szwagierka prywatnie musiala sama zaniesc i zaplacila 18zl, a trzecia zas wcale nie miala tego zrobione i juz urodzila i nie wie do tej pory dlaczego tak.. w srode kolej na mnie wiec sie okaze:tak:

A na HIV podobno nie ma refundacji a ta co chodzi na NFZ miala zrobione wlasnie za darmo.. czyli wszytsko mozna jak widac:tak:

reklama
To ja dla odmiany podkrecam obroty ;) i mam zamiar przez cały grudzień dać sobie w kość :p skacze na piłce, sprzątam, spaceruje okna myje muszę pobudzać tą moją szyjkę żeby się przygotowała na 2 stycznia :p zaraz idę na zakupy to zahacxe o aptekę i kupię herby z liści malin. Bo już mogę pić ;)

Doggi po skończonym 36 możesz jeszcze wiesiołek łykać a w nowy rok zaaplikować sobie dopochwowo (tylko dokładnej procedury nie znam) ponoć działa rewelacyjnie na szyjkę :tak:

Do góry