reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Ja nie wiem czemu, ale mi w głowie ciągle ten początek stycznia siedzi, w sensie te jednocyfrowe dni :p
I ciągle myślę o 6.01 chociaż nie mam pojęcia czemu.

reklama
Suseł gratulacje :tak: mój mały od początku tez ma wielką głowę, też wyprzedza o 2-3 tygodnie, ale u nas to akurat chyba za mną, bo ja mam większą niż mąż (tzn. podobne, ale jak na kobietę :-p) Na szczęście w przypadku CC to nie ma znaczenia, bardziej boję się o mój poród SN, jak ja dam radę wypchnąć taką dużą główkę??

Dzięki dziewczyny. Jezyk pytała, co ze mną zrobią w szpitalu - no właśnie najgorsze jest to, że nie wiem :-( być może będą czekać do terminu i po prostu monitorować, a może wcześniej rozwiązać? (w to wątpię...). Nie uśmiecha mi się perspektywa leżenia kilku tygodni na patologii, ale jeszcze gorzej byłoby czekać w domu i się denerwować! Także niech mnie biorą na ten oddział i już. A grudzień czy styczeń to już teraz mi wsio ryba...jakby mały miał być już bezpieczny to mogę rodzić nawet teraz.

Emilchen ola tez miała dużą głowę naprawdę konkret taka kwadratową jakaś o nie było kłopotu ona tak tą głową długo rozpychala się ze jakby się zaczęło ja zrobiłam "Aaaaaaaaaa psik" i Ola juz była ;) duże głowy pomagają :)

No jak co z tobą zrobią będą cię pilnować żeby wszystko było dobrze i żeby dzidzia jsk najdłużej siedziała w brzuchu o to bezpiecznie! :)

Kochana będzie dobrze, młody wyjdzie jak będzie gotowy i wszystko będzie w porządku :)

emilchen to być może razem będziemy świętować w szpitalu,wizytę mam w poniedziałek 15.12 i w poniedziałek 22.12 zobaczymy co powie :sorry2: z tym,że ja mam nadzieję,ze 22 na oddział ,a 23 cc,a do domku 26 -taki mam plan,ale wiadomo jak to jest :-p
poza tym strasznie się dzis zestresowałam tym,że mam mieć 3 cc i ,że długo będę do siebie dochodzić,a już tak fajnie mi było nie odczuwałam blizny i w ogóle to w końcu poważna operacjia :-( mam stracha

Dziewczyny!
Dacie radę :) Pomyślcie, ze niedługo zobaczycie swoje skarby. Żadna blizna, żaden bol nie tak straszny przy takim małym skarbenku.
Trzymamy za Was kciuki!

Doggi to w sumie optymistyczne co piszesz :-p

bada no pewnie tak, szkoda, że nie w tym samym ;-)

LayDeek gdzieś z tyłu głowy mam stracha przed porodem, bólem itd. ale na pierwszym miejscu zdecydowanie lęk o bezpieczeństwo małego, myślę praktycznie tylko o tym. Wszystko bym dala, żeby już był zdrowy i bezpieczny z nami, wszystko...

tak wiem trzeba być dobrej myśli :tak: ale dziś jakoś mnie tak naszło na stracha,a zresztą nie ma już wyjścia jak się chciało mieć maleństwo,pachnące w domu ;-)

reklama
Do góry