reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Jenn ja w to nie wierzę :p
W ciąży z Tymkiem robiłam wszystko co możliwe żeby urodzić sn i nic z tego nie wyszło, bo szyjka była nienaruszona :p
Teraz gin nawet robiąc usg powiedział, że nic nie wskazuje na to żeby młoda szykowała się do wyjścia :-/

alecta to ciekawe w sumie, taka szyjka to żyje własnym życiem ;-) Ale trzeba być dobrej myśli, że się opamięta!
O mojej właściwie nic nie wiem po ostatniej wizycie, ale 8 się dowiem. Mały szturmuje głową to może ją rozbuja.. :-)

Alecta będzie dobrze! Ważne że wezmą Cie do szpitala i będą mieli na oku ;-)

Kurde ciekawe czy ta moja mała rośnie... Niech już będzie 8

Alecta do 7 juz niedaleko, trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze. Moze faktycznie pepowina cienka jest czy cuś.
Fajnie się zachował ten twoj gin :) A szyjke to masz jak ja, z moją nigdy się nic nie dzieje... długa cały czas taka jak była.

alecta, miło z jego strony :tak:

ja też 8 wizyta i ciekawe co z moją szyją. ale 7 usg i to mnie bardziej stresuje. a szyjka w poprzedniej ciąży w dzień przed porodem też nie wskazywała na szybkie rozwiązanie... lekarz rano na wizycie, że oj jeszcze nie urodzę, a tu na drugi dzień młody już był ;-). skurcze pomogły. jedyne skurcze, bo przez całą ciążę nie miałam ani jednego. ciekawe, jak będzie tym razem.

I tak nikt nie ma tak długiej szyjki jak moja :p

Sprite to moja koleżanka z czerwiec 2011 tak miała! Na wizycie gin do niej "oj tutaj nie zapowiada się ze szybko pani urodzi" po 12h dostała skurczy i wody odeszły ;)

Doggi, tyle, że ja już i tak byłam po terminie, więc jakby nie było to długo się ociągała moja macica z tymi skurczami. a wody mi i tak nie odeszły same.

To u niej przed terminem poszło. Ja przy oli o szyjce nic nie wiedziałam bo moja gin nic nie mówiła tylko pamiętam ze chodziłam dwa miesiące z rozwarciem na palec a na porodowce się okazało że nie ma żadnego rozwarcia... :/

reklama
Do góry