Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No póki co się nie powtarza, noszę cały czas wkładki i jest tak że są wilgotne ale też nie jest tak że mi coś leci.tylko raz w nocy dzisiajMożliwe, obserwuj się czy się powtarza i w tedy najlepiej skontaktuj z ginekologiem. Równie dobrze to może być niekontrolowany mocz od nacisku, a nawet upławy. Miałam podobną sytuację w 37tc wstałam i nagle miałam całą mokrą bieliznę. Nie powtórzyło się więc nic nie robiłam z tym.
Czujesz cały czas, że masz mokro ? Jeśli tak to kontaktuj się z ginekologiem albo IP lepiej niech sprawdza
Są takie specjalne paski, zdaje się, żeby sprawdzić, czy to wody płodowe.Hej dziewczyny jestem w 35tyg ciąży i dzisiaj obudziłam się w nocy poszłam do łazienki no czułam ciągle że mam mokro w nogach w miejscach intymnych. Jak stałam przy umywalce to pociekło mi delikatnie po nogach co to może być ? Czy to zaczynają sączyć się wody ???
Nie nie to napewno nie mocz no to było po zrobieniu siku jak już wstałam umyć ręce. To poczułam że mi leci po obu nogach. Ale to tylko jednorazowo tak poleciało takie krople po nogach leciały i tyleSą takie specjalne paski, zdaje się, żeby sprawdzić, czy to wody płodowe.
A jeszcze inna możliwość -że to trochę moczu...?![]()
No skoro jednorazowo to już nic tu nie zweryfikujemy :-) Jeśli się niepokoisz, to trzeba iść do lekarza.Nie nie to napewno nie mocz no to było po zrobieniu siku jak już wstałam umyć ręce. To poczułam że mi leci po obu nogach. Ale to tylko jednorazowo tak poleciało takie krople po nogach leciały i tyle