reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wózek ARTE ALU 3w1 super lekki

reklama
Jesli moge cos doradzic to napisz do sprzedajacego i zapytaj czy ta waga stelaza jest podana z kolami czy bez, bo jak z kolami to rzeczywiscie lekki ale jak bez kol to trzeba doliczyc pewnie ze 2-3 kilo, czyli 4 kilo stelaz + gondola 4,5kg + kola i wyjdzie z 11kg, a ze spacerowka jeszcze wiecej. Dowiedz sie zebys sie nie rozczarowala.

gogi8 ma rację,ale jeśli myślisz o wybraniu wózka w kolorze grafitowo-czarnym,to nie rób tego!Maluszek w czasie gąrących dni będzie się gotował w takim wóżku.Ciemne kolory przyciągają promienie słoneczne w nadmiarze jak magnez.Poza tym to brzydki kolor,mnie kojarzy się z pogrzebem,a już napewno nie jest dobry na kolor wózka!!!

W aukcji jest wiele kolorow do wyboru :tak: na pewno wybiore jasny.

Dzieki za rade, zapytam o ta wage. Chcialam sie dowiedziec głównie tego, czy takie aluminiowe stelaże są wytrzymale, czy to jakas tandeta ;-) Tak sobie myśle ze jest cos za cos, a wiec moze byc tak ze lekki wózek bedzie kepiskiej jakosci.

Ja zdecydowałam się na ten wózek własnie ze względu na wagę. Wózek super się prowadzi, jest lekki i zwrotny, w przeciwnieństwie do mojego pierwszego, ciężkiego wózka na prostych kołach! Jak sobie przypomnę to aż mnie ręce bolą:)

Poza tym wózek Arte Alu szybko i sprawnie się składa i zajmuje mało miejsca. Jest bardzo funkcjonalny i do tego ładny:)

Do góry