Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam serdecznie
sama bylam zainteresowana tym wozkiem jednakze opinie ktorych zaciagnelam calkowiciw zmienily moje checi
mam znajomego ktory przez wiele lat wspolpracowal z ta firma jednak chicco zaczelo swoje wozki skaldac w chinach co jest przyczyne wielu wad
nie wiem czy widzialas ten wozek w sklepie?
czegokolwiek nie dotkniesz to wszystko sie rusza
sama raczka do prowadzeniua wozka nie jest stabilna
moj znajomy zrezygnowal z tej firmy bo bylo wiele reklamacji a co najlepsze jest ze pomimo chinskiej robotki ceny maja bardzo wysokie
jedno z drugim nie idzie w parze
jeseli moge ci cos polecic to bylby to quinny ale speedi nie buzz, jane, mutsy
poogladaj, popradz sie innych
powodzenia
:-)
Ktoś Ci za to płaci?!
przez co dziecku nie wieje po nogach od spodu.Jasiek nawet teraz może swobodnie wszeż i wzdłuż spać sobie w tej spacerówce. i na koniec pragnę dodać, że już po kupieniu tego graco oglądałam inne spacerówki w poszukiwaniu czegoś w czym dziecku będzie wygodnie i gdzie mogło sie wyspać w razie potrzeby, i musze stwierdzić że niczego nie znalazłam - wszystkie siedziska w spacerówkach są tak małe jakby miały w nich siedzieć dzieci tylko do 1roku życia, a przecież spacerówka ma służyć znacznie dłużej. p.s fotelik tez jest super - ma fajną, przydatną budne.