Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
X-lander też na dniach ma mieć nową kolekcję kolorów![]()
No i jak się prowadziHeja wiec trafilam do sklepu w ktorym nowa kolekcja kolorkow x landera juz byla :-):-):-) mi podobal sie zielony, reszta co tam stala taka nijaka - no mi nie przypodobala sie w kazdym razie. Ja zakochalam sie w kolorze blue ze starej kolekcji i chyba takiego bede szukac :-):-):-) a co do ceny to wedlug cen producenta 1855 zloty - ale caly komplet ze wszelkimi adapterami, moskitierami dwoma pokrowcami przeciwdeszczowymi na gondole i spacerowke i z torba pielegnacyjna - bez tego faktycznie mozna taniej ;-) porownam jeszcze z implastem driverem i wtedy podejmiemy ostateczna decyzje ale z lander to xa to jeden z nielicznych wozkow wedlug mnie ktory wyglada lepiej na zywo niz na necie ;-);-)

ja jestem bardzo zadowolona...ale oczywiście mam parę uwagmy też pierwsze 4 kółka naszemu Synkowi kupimy z końcem maja. ale decyzja już raczej podjęta. niezmiennie implast driver 4xl![]()

i w dodatku zrdrowe