Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hania okej sprawdzę dzięki za podpowiedź bo w sumie jeździłam w sklepie tylko gondolami, nie pomyślałam. A jak się nie sprawdzi to jakiś inny jest podobny do tego Jedo?
Ann a no coś tam się znajdzie pewnie zerknij serio na spacerówkę bo tam pasów nie można dobrze dostosować i dziecko się ssuwa, a pałąk bardziej przeszkadza niż jest użyteczny. Poszukaj sobie opini na temat spacerówek jedo. To samo tyczy się zresztą bartatiny. Bo gondole i spacerówką mają taką samą.
No chyba, że masz zamiar potem zakupić małą spacerówkę, a to już inna sprawa
wiesz co tak myślałam że może i bym wolała potem kupić spacerówkę, ale jaki sens ma teraz kupienie 2w1 a nie używanie spacerówki. Eh sama nie wiem. A jaki model ma fajną spacerówkę? bo gondola w większości jest okej jedynie to wielkość. Kurczę to mnie trochę zbiło z tropu. Muszę się znowu zastanowić.
Ann nie chciałam ci w głowie namieszać przepraszam.
Ale jeżeli byś chciała kupić potem fajną małą spacerówkę to polecam zakupić używaną gondolę ze stelażem chociażby roana maritę ) ładnie wygląda i naprawdę użyteczna. Dasz 300zł zimę przejeździsz spokojnie, a potem kupisz spacerówkę full wyps.
Ja też długo myślałam ale ostatecznie zdecydowałam się na jedo... Jak czytałam opinie na forach to niestety każdy wózek który brałam pod uwagę miał jakieś wady... Spacerowke oglądałam i wyglądała ok, chociaż nie znam się na tym za bardzo pożyjemy, zobaczymy, najwyżej będziemy się rozglądać za spacerówka na wiosnę...
Ann proszę tu znalazłam mój wpis co do jedo - opinia koleżanki i dziewczyn na innym forum
Kara moja znajoma ma fyna i powiedziala, ze jak kocha gondole miloscia wielka tak nienawidzi spacerowki.
Ponoc jest ciezka, niezgrabna, dziecko u niej jest niezadowolone bo pasy maja niewielka regulacje co czasem potrafi byc naprawde problemem. Np gdy znajoma malego ciasno zapiela pasami to nie mogla go polozyc bez odpiecia pasow, a no i fatalny jest palak. Ale wiadomo kazdy ma swoje priorytety przy wyborze wozka i jezeli tobie odpowada to super