reklama

Wózki, wózeczki

reklama
Anulka, super jest ten wózek, oglądałam go też na żywo i jest wygodny i śliczny. Jak dla mnie to ma jednak za małą gondolę bo tylko 75 cm tak jak xlander.

Margeritka, ładny ten wózek. Tylko nie znalazłam ile ma gondola? Jednak on jest chyba dosc drogi bo kosztuje ok 2 tysi z tego co widziałam, tak? Ja szukam czegos tak do max 1400zł.
Podoba mi sie kilka w bardzo dobrej cenie, takie polskich producentów, ale mój mówi, że nie! On chce jakis "porządny". Nie rozumiem go - polski nie moze byc porzadny? :crazy:
I nie wiem za bardzo jakie własnie wymiary powinna miec gondola, żeby była ok, a nie za mała. Najmniejsze widziałam własnie 75/35cm. Czy nie powinna byc wieksza, szczególnie szersza?

katerinka wiesz co podejdź do sklepu niech paniw sadzi Ci śpiworek czy kocyk jeszcze i zoabaczysz co i jak,bo ponoć te 75cm to wcale mało nie jest jak pytałam znajomych a w sumie po co nam kolumbryny takie :szok: przecież dzidzia no rośnie szybko,ale bez przesady,że będzie miała pół roku i metr wysokości :-D A w marcu ja się umówiłam z panią ze sklepu ,że tak będziemy porównywały,bo teraz w połowie marca mają przyjść wiosenne kolekcje wózków.Porządny no właśnie czasem tylko za metkę płacimy więc powiedz swojemu mężowi ,żebyście obejrzeli na żywo i "pomacali" wózeczki

Orchidea, tak tez zrobie. Co do wielkosci tej gondoli to ja sie zastanawiam bardziej nad szerokoscia - czy takie 35 cm np jest wystarczajace. Bo długosc to sie zgadzam, ze ok. No i tez sie nad kółkami waham - piankowe czy pompowane?? :baffled:

katerinka w sklepie oblukaj co i myslę,że to najlepsze będzie a kobitka też pewnie doradzi lepiej,bo wie jakie sprzedaje często jakie są plusy i minusy wózków itd,,,
dodi wózio super,ale no nie mój typ stelaża

reklama
W sumie to nie patrze tak na stelaz, wolałabym, żeby na dole był materiałowy koszyk.. no ale i tak później chce lekką spacerówke, więc interesuje mnie tylko duża gondolka, no i kolorki mają ładne... cena tez nie jest jakaś kosmiczna:):) musze go zobaczyć na żywo w sklepie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry