reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, wózeczki...

Lana a już myślałam, że naprawdę nam urodziłaś...:-D Wózeczek bardzo fajnie się prezentuje, no i najwazniejsze, że taka zadowolona z niego jesteś :-D

reklama
Lana widzisz, aż nie mogłam w nocy spać :-D, musiałam wejść i zobaczyć czy mi głowy nie urwiesz za mój głos :-D
Cieszę się bardzo, że jesteś zadowolona, oby się sprawował jak najlepiej.

Ja jutro śmigam po mój do piwnicy, trzeba go porządnie wyszorować :-)

dzięki dziewczynki :-)
malamii-teraz już przynajmniej w tym temacie będziecie miały zemną spokój :-)
Oli.B-GDZIE TAM MAM CI GŁOWĘ URYWAĆ BUZIAKI CI ZASYŁAM :laugh2:
Tonya-też się obawiałam porodu z nadmiaru emocji ale całe szczęście ,że emocje podzielone na 2 dni bo łóżeczko wczoraj nie przyszło razem z wózkiem ma przyjść dzisiaj .Nie wiem jak by sie to skończyło gdybym jeszcze dostała łóżeczko -chyba porodówką:-D

hehehe
LANA-super wózio a jakiej to firmy ? fajnie że masz już z głowy heheh tyle miesięcy

no ja też muszę wyciągnąć z piwnicy i wyprać ale chyba nie dzisiaj bo czuję się jakbym stado byków przeszła:-D:-D

hehehe
LANA-super wózio a jakiej to firmy ? fajnie że masz już z głowy heheh tyle miesięcy

no ja też muszę wyciągnąć z piwnicy i wyprać ale chyba nie dzisiaj bo czuję się jakbym stado byków przeszła:-D:-D
cokies-wózeczek jest firmy francuskiej BEBE CONFORT model wózeczka to HIGH TREK

to nasza bryka :)
20110705344.jpg20110705342.jpg
JAGODOWE leciutkie cudeńko :) Niko juz wsadzil lale i ja wozi po domku :)

reklama
Do góry