reklama

wózki

Kaja jakbyś miała więcej info na temat tego wózka Hauck to napisz bo na tym forum co podałaś to nic jeszcze nie piszą albo ja nie mogę znaleźć :) Na allegro też jest dosyć skromny opis ;) Ciekawe jak później dzidzia będzie siedziła w spacerówce to czy jest w budce jakaś osłona przed wiatrem słońcem itp.i czy posiada osłone na nóżki.Jakbyś coś widziała to napisz.Pozdrawiam

reklama
no,fajne.Jak go w Polsce nie dostane to go kupie w Niemczech.Bo mój mąż tam jedzie na 5 dni w kwietniu i czerwcu.Ja naprawde jestem do niego przekonana.Ale ten hauck jaguar też mi sie podoba no bo merlin nie ma przekładanej rączki a jaguar ma.Trójkołowce nie wchodzą w gre.Musze porównac ceny w niemczech jescze i jak nie bede miała wyboru to go w czerwcu kupie w niemczech.

macie babeczki jakiś dobry sklep albo dużą hurtownię w warszawie z wózkami i łózeczkami i innymi drobiazgami dla dzieci?

jak na razie pozostaje mi buszowanie w sieci, ale chyba wszystkie możliwe polskojęzyczne stronki z zakupami dla dzieci zwiedziłam, a niestety, nie ma to jak "macanie towaru"

reklama
A mi z zakupow wyszło jedno wielkie g.....  >:(
Mojej mamie cos wypadlo, a samej to mi sie juz nie chcialo :( ..... i zamiast z mama do wrocławia pojechalam z teściowa do karpacza, hihihi

Więc ogolnie weekend nie byl taki tragiczny :)
Zadzwoniłam do tego sklepu i maja Marlina na stanie, jak pojade w przyszlą sobote do szkoly to tam wpadne bo maja czynne do 20.00, to bedzie juz Volant, to sie ostatecznie zdecydujemy :)

Buziaki,
Mariola

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry