Wkońcu mogę wam co nieco napisać o mojej wyprawie na wozki

Ewan,po pierwsze,zwracam honor,trzykołowce są naprawdę świetne i zastanawiamy sie z mężem co wolimy;czy cztery kołka czy właśnie trzy...Dyziu,niestety w tym sklepie nie było Roana,ani nawet Mikrusa...Muszę przyznać,że takie wózki,jakie braliśmy pod uwagę w kwestii wyposażenia i wyglądu w komlecie ze wszystkim kosztują około 3 tysiące albo i więcej...my dokładnie oglądaliśmy Merlina i Jaguara,muszę przyznać,że są dosyć twarde i kolorystyka jest uboga,tatuś którego cytowała któraś z was miał rację,że ładny jest tylko w beżu i ewentualnie niebieski jasny ale mogliby sie bardziej postarać.Poza tym ma fajny design i wszystkie bajery typu rozkładane oparcie,przekładana rączka it,niestety cena też jest wysoka...obsługa w sklepie kiepska,nie bardzo byli nawet zorientowani i na moje pytania jakos nie uzyskałam zadowalających odpowiedzi :

Według mnie także Implast Driver 3 i 4 XL robi dobre wrażenie i wart jest polecenia.Bardzo porządne i pięknie wykonane są wózki Emmajlunga i Teutonia,ale nie są one 3 funkcyjne no i jak dla mnie zbyt drogie,wszystko trzeba poza podstawowym wyposażeniem dokupować...Świetnie wygląda wózek firmy Jane,cena ja wyżej ale nawet nie wiem jaki model bo nigdzie nie było to napisane.Poza tym pierwszy raz spotkałam się z wózkiem włoskiej firmy Neonato,trójkołowiec,piękny i trójfunkcyjny

Bezskutecznie szukałam tam Xlandera Deltimu bo bardzo nam przypadł do gustu jak oglądaliśmy w necie,ale na żywo musze go pomacać i wypróbować w jakimś innym sklepie bo tam nie mają.Szczerze mówiąc tylko sobie pooglądaliśmy,nikt nam nic nie powiedział konkretnego i po wyjściu miałam tylko mętlik w głowie...Podsumowując:w przedziale cenowym do 1500-2000 zł ciężko znaleźć ładny i funkcjonalny pojazd,przynajmniej w "Świecie dziecka". Mi jak do tej pory najbardziej podobają się: Traxx Merlin,Implast Driver 3 i 4 XL oraz te których jeszcze nie widziałam na żywo czyli Deltim Xlander i Mikrus Alu Sprint.Nie powiedziałam o Mutsy bo cenowo nie wchodzi w grę...ale też bardzo mi sie podoba.Czyli poszukiwań ciąg dalszy

;D Mój mąż siedzi na necie i przegląda tysiące stron o wózkach,można fiołka dostać

Jest wiele wózków nawet mniej znanych firm które są bardzo ładne wizualnie ale ciężko je spotkać na żywo w sklepie i przetestować oraz sprawdzić technicznie.Zobaczymy co nam wyjdzie z tych eksploracji