reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki

Dokładnie rozssądny facet!! dobrze że mi nie pozostawił wyboru bo pomimo tego iż jak już pisałam wózek powalił mnie na kolana to pewnie byłoby - no niewiem, zastanwómy się, mamy czas itp. a tak to przynajmniej to mam y z głowy:)

Baaaaardzo się cieszę:)

reklama
a my tak sobie pomyśleliśmy, że musimy kupic 2 wózki-jeden jakiś na dużych kołach ale używany, na wieś, żeby ze sobą nie ciągnąć tego "miastowego" i żeby maluszek miał gdzie się zdrzemnąć latem a drugi do "miastowego" użytku. szukam więc jakiegoś taniego na allegro.

Po wczorajszej wyprawie sama juz nie wiem jaki wózek wybrac :( Fajna kobitka byla w tym jednym sklepie, opowiedziala wszysciutko o kilku wozkach, porozbierala je i poskladala, wyczyniala z nimi rozne cuda a ja tym bardziej nie wiem który?? Do tego dzis cala noc snily mi sie wózki, ze jestem chyba bardziej zmeczona niz wczoraj :)
Podobal mi sie tako ale jest cholernik za ciezki. A inne w tych cenach sa troche badziewne - np. Baby Dreams ma obicie z kreszu - to wyglada nieładnie.
Zastanawiam sie nad typową gondola - Deltim fokus - a potem wpina sie w to spacerówke albo fotelik samoch (tylko foteli na tym wilekim stelazu to wyglada jak pająk) . Ale te gondole sa o wiele krótsze niz te nosidła wkładane w spacerówki, wiec wystarcza na max 4 m-ce - zalezy jakis duzy dzidzius bedzie. Z kolei zimą byłoby mu w takiej gondolce na pewnoe cieplej - no ale coz skoro w tedy bedzie juz za mała....
Kurcze nie wiem co wybrac. Skonczy sie tym, ze rzuce monetą chyba :)

reklama
Elpis,a co ja mam zrobić jak zachorowałam na wózek Bebecaru za...3000 zł a nijak mnie na niego nie stać? ;) Tak naprawdę to obstawiam już dawno wybrany X laner Deltimu,tylko cholercia wcale go w sklepach nie ma! A to prawda,że jak pojedzie się do wózkarni to można oczopląsu dostać i człowiek zapomina czego tak naprawdę szuka i głupieje! :laugh:

Do góry