reklama
anney
Fanka BB :)
ja prvenosve. a gdxie mam go wyniesc?Dopiero spojrzalam gdzie zdjecie wkleilam jak sie przenosi ppst ? Jutro z kompa sprrobuje bo ja juz w lozku![]()
Dobranoc![]()
lilka-1986
Loveboiled mi ten wozek wydaje sie w ogole nie praktyczny. A juz w ogole nie wyobraxam sobie dziecka w tym dolnym siedzisku czy jak to nazwac. A jak rozlozysz na plasko do spania to bedziesz w glowe malucha trykac podczas chodzenia ? Ja tez szukam wozka rok po roku mam jeszcze czas. Ale mam juz upatrzone i wybrane typy . Nie wiem jaki Ty potrzebujesz dla mnie narazie faworytem jest abc design zoom . Jest swietny i dzieci maja duzo miejsca i jedno pod drugim siedziec nie musi
loveboiled
Lilka miedzy moimi będą ponad dwa lata. ABC design zoom za duży jak dla mnie. A poza tym mam kupować wózek dla dwójki po to żeby synek pojeździł kilka miesięcy? Głównie pewnie będzie korzystał z buggy board a na dłuższe spacery siedzisko mogę mieć. Dwu letnie dziecko nie musi spać całkiem na płasko, poza tym to siedzisko się nie rozklada. A moje dziecko juz malo kiedy śpi w ciągu dnia.
Ostatnia edycja:
Akuku
Anney mozesz na glowny albo na zamkniety
dzieki :*
Lilka ja mam britax b dual dla monej dwojeczki i nie ma op ji bym uderzyla nogami o xol e siedzenie naedt jak poloze.. bo on jakbg wsowa sie do koszyka
mialam przy chlopakach i sprawdzil sie 
Tu mam opcje fotelika na dole wiec dla mnie super..
Love popatrz na b dual tam mozesz i njemowle i starszak u gory lub na dole jak Ci wygodniek
jest na tej samej zasadzie co Ty masz tylko dol mozna klasc 
Lilka ja mam britax b dual dla monej dwojeczki i nie ma op ji bym uderzyla nogami o xol e siedzenie naedt jak poloze.. bo on jakbg wsowa sie do koszyka
Tu mam opcje fotelika na dole wiec dla mnie super..
Love popatrz na b dual tam mozesz i njemowle i starszak u gory lub na dole jak Ci wygodniek
lilka-1986
Akuku a jaka masz roznice wieku miedzy dzieciaczkami ???
lilka-1986
To dla Ciebie moze taki wozek dobry.. U mnie starsze bedzie mialo roczek jak drugie sie urodzi
reklama
loveboiled
Zuzzi chyba każda z nas planuje taki kupić
Podziel się: