reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wozki

reklama
Loveboiled mi ten wozek wydaje sie w ogole nie praktyczny. A juz w ogole nie wyobraxam sobie dziecka w tym dolnym siedzisku czy jak to nazwac. A jak rozlozysz na plasko do spania to bedziesz w glowe malucha trykac podczas chodzenia ? Ja tez szukam wozka rok po roku mam jeszcze czas. Ale mam juz upatrzone i wybrane typy . Nie wiem jaki Ty potrzebujesz dla mnie narazie faworytem jest abc design zoom . Jest swietny i dzieci maja duzo miejsca i jedno pod drugim siedziec nie musi

Lilka miedzy moimi będą ponad dwa lata. ABC design zoom za duży jak dla mnie. A poza tym mam kupować wózek dla dwójki po to żeby synek pojeździł kilka miesięcy? Głównie pewnie będzie korzystał z buggy board a na dłuższe spacery siedzisko mogę mieć. Dwu letnie dziecko nie musi spać całkiem na płasko, poza tym to siedzisko się nie rozklada. A moje dziecko juz malo kiedy śpi w ciągu dnia.

Ostatnia edycja:
Anney mozesz na glowny albo na zamkniety :) dzieki :*

Lilka ja mam britax b dual dla monej dwojeczki i nie ma op ji bym uderzyla nogami o xol e siedzenie naedt jak poloze.. bo on jakbg wsowa sie do koszyka :) mialam przy chlopakach i sprawdzil sie ;)
Tu mam opcje fotelika na dole wiec dla mnie super..

Love popatrz na b dual tam mozesz i njemowle i starszak u gory lub na dole jak Ci wygodniek ;) jest na tej samej zasadzie co Ty masz tylko dol mozna klasc ;)

A czy któraś z Was miała wózek 3w1 albo 4w1? Jestem ciekawa opinii, bo właśnie taki planujemy z mężem kupić.

reklama
Do góry