reklama

wozki

reklama
Loveboiled mi ten wozek wydaje sie w ogole nie praktyczny. A juz w ogole nie wyobraxam sobie dziecka w tym dolnym siedzisku czy jak to nazwac. A jak rozlozysz na plasko do spania to bedziesz w glowe malucha trykac podczas chodzenia ? Ja tez szukam wozka rok po roku mam jeszcze czas. Ale mam juz upatrzone i wybrane typy . Nie wiem jaki Ty potrzebujesz dla mnie narazie faworytem jest abc design zoom . Jest swietny i dzieci maja duzo miejsca i jedno pod drugim siedziec nie musi

Lilka miedzy moimi będą ponad dwa lata. ABC design zoom za duży jak dla mnie. A poza tym mam kupować wózek dla dwójki po to żeby synek pojeździł kilka miesięcy? Głównie pewnie będzie korzystał z buggy board a na dłuższe spacery siedzisko mogę mieć. Dwu letnie dziecko nie musi spać całkiem na płasko, poza tym to siedzisko się nie rozklada. A moje dziecko juz malo kiedy śpi w ciągu dnia.

Ostatnia edycja:
Anney mozesz na glowny albo na zamkniety :) dzieki :*

Lilka ja mam britax b dual dla monej dwojeczki i nie ma op ji bym uderzyla nogami o xol e siedzenie naedt jak poloze.. bo on jakbg wsowa sie do koszyka :) mialam przy chlopakach i sprawdzil sie ;)
Tu mam opcje fotelika na dole wiec dla mnie super..

Love popatrz na b dual tam mozesz i njemowle i starszak u gory lub na dole jak Ci wygodniek ;) jest na tej samej zasadzie co Ty masz tylko dol mozna klasc ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry