reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wózki

Kobietki czy któraś z Was ma już swojego hollanda w domu? Latałam u nas po sklepach i nie mają wyboru w bebetto, a ciekawi mnie kolorystyka tak na żywo, nie ze strony producenta

reklama
Ola zdecydowaliśmy sie na kolor w14, wcale to nie była taka łatwa decyzja. Byliśmy w dwóch sklepach gdzie sprzedają bebetto. W pierwszym mieli dwa kolory na stanie ten taki różowy i zielony, a poza nimi probniki materiałów. Ciężko patrząc na skrawki materiałów wyobrazić sobie jak wózek będzie wyglądał, tym bardziej że kolory na stronie producenta są naprawdę przeklamane. W drugim sklepie mieli właśnie na stanie kolor W 14, spodobał sie i mi i mezowi, a dodam że oglądając go na stronie nie braliśmy go pod uwagę, wydawał mi sie za ciemny a tak nie jest. A więc będzie w14 na srebrnej ramie. Wplacilismy zaliczkę i umówiliśmy sie że do odbioru będzie koło 15 czerwca, żeby gwarancja była jak najdłużej.

Ja już wariuje z tymi wózkami, w przyszłym tyg jade 50 km żeby obejrzeć riko nano .. mam nadzieje, że chociaż ten będzie w porządku pod względem używalności i koloru ( bo z tym najgorzej )

Nasz jest piękny, ale już mnie wkurza, bo te opony mi tak śmierdzą nową gumą, że jak siedzę w tym samym pokoju, to nie mogę wytrzymać.... chyba odkręcę kółka i wyrzucę na balkon, może do lipca wywietrzeją:szok:

Ja już wariuje z tymi wózkami, w przyszłym tyg jade 50 km żeby obejrzeć riko nano .. mam nadzieje, że chociaż ten będzie w porządku pod względem używalności i koloru ( bo z tym najgorzej )

Ten Rico Nano też mi się strasznie podoba, sąsiadka ma i jest bardzo zadowolona. Ona ma biało brązowy, ale jest naprawdę śliczny i duuuża torba pod wózkiem;-)

Ten Rico Nano też mi się strasznie podoba, sąsiadka ma i jest bardzo zadowolona. Ona ma biało brązowy, ale jest naprawdę śliczny i duuuża torba pod wózkiem;-)

OO no to teraz już wogóle jest pięknie jak usłyszałam jakąś pozytywną opinie.Ja bym chciała z różowymi dodatkami ale nie wiem jak będzie wyglądał bo w tych wszystkich innych firmach róż był jak fiolet albo był taki brudny ;/

reklama
Mi zostały dwa ...po selekcji
i wszystko będzie zależało od kasy ...
i albo kupimy Quinny Buzz 2015 granatowo morski ,albo Joolza czerwonego ( jeśli brat mi go znajdzie w Holandi za mniej niż 2500 zł )

Do góry