Na allegro znalazlam tylko spacerowke za 2999zlA w tym linku to jest już chyba z gondolami. Bo napisane że gleboko-spacerowy. I cena 2700 za całość. Tak mi się wydaje.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na allegro znalazlam tylko spacerowke za 2999zlA w tym linku to jest już chyba z gondolami. Bo napisane że gleboko-spacerowy. I cena 2700 za całość. Tak mi się wydaje.
![]()
Link do: 2w1 Baby Jogger City Mini Double bliźniaczy wózek głęboko-spacerowyNa allegro znalazlam tylko spacerowke za 2999zl
Link do: 2w1 Baby Jogger City Mini Double bliźniaczy wózek głęboko-spacerowyNa allegro znalazlam tylko spacerowke za 2999zl
Dzieki, ale szukamy czegos 3w1 góra do 3000 za wszystko. Dorjan z fotelikami to 2600.
Aaa ok. Myślałam, że 2w1 [emoji4]Dzieki, ale szukamy czegos 3w1 góra do 3000 za wszystko. Dorjan z fotelikami to 2600.
Popatrz na babetto też maja fajneDzieki, ale szukamy czegos 3w1 góra do 3000 za wszystko. Dorjan z fotelikami to 2600.
Ja uważam, że czasem warto poszukać używanego. Ja tak wózek do biegania kupiłam.
Ja tym razem wózka nie muszę kupować
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Thule glide, jestem bardzo zadowolona. Ja mam wersję bez gondoliRossiczka jaki model wózka do biegania kupiłaś??