Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co ma wypaść to i tak wypadnie. Przez hormony w czasie ciąży na głowie "trzymały się" te włosy które normalnie by wypadły. Potrzeba czasu na regenerację organizmu, po jakimś czasie wszystko wróci do normy. To niestety nieuchronny proces
Trycholog poleciła pic gelacyt. Taki w pomaranczowy opakowaniu, w saszetkach. Dalam ok 40 czy 40 paru zł na opakowanie. Kupic kupilam ale jeszcze nie pilam
Tak, po ciąży włosy wypadały w ogromnej ilości. Po czasie wszystko się uspokoiło. Potem te wszystkie włosy zaczęły hurtowo odrastać. Nie przyjmowałam żadnych suplementów, pielęgnowałam włosy jak wcześniej.
U mnie długo wypadało. Zaczęły gdy dzieci miały pół roku trwało z rok. W obu ciążach tak samo. Być może to była bardziej kwestia jakiś niedoborów witamin itd bo to wypadanie związane z ciąża to chyba wcześniej tak czy siak warto zrobić badania właśnie a to co mi pomogło (tylko to próbowałam różnych rzeczy) to ampułki vichy dercos.