Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. rano je biszkopcik i popija go herbatką koperkową(dodam że herbatkę pije tylko do biszkopcika,przyślecie:-)
1 raz dziennie daję mu AR pozostałe to Bebilon pepti, zagęszczony nutritonem. Ja już mam dość lekarzy i w sumie okazuje się i tak że zawsze ja mam rację... Wielokrotnie zdarzało się ze ignorowali moje niepokoje, i niestety nie było tak, żebym nie miała racji... Kiedyś był program, chyba w DDTVN z prof pediatrą, która mówiłą, że najlepszym diagnostykiem jest matka i że lekarz powinien zawsze poważnie brać to, co ona mówi... Niestety ta pani chyba żyje w innej niż ja rzeczywistości...AgaAnia- zmień lekarzai napisz czy mały na wadze przybiera
...mój ma bebilion pepti i jest ok niemam takich problemów,,,A ty dajesz i bebilion pepti i mleko AR ???????????/ bo nie jarzę
![]()
I małe pytanko - co do tej książki kucharskiej, jakieś szanse, zeby chociaż "uszczknąć" kilka przepisów??....AgaAnia- zmień lekarzai napisz czy mały na wadze przybiera
...mój ma bebilion pepti i jest ok niemam takich problemów,,,A ty dajesz i bebilion pepti i mleko AR ???????????/ bo nie jarzę
![]()
I małe pytanko - co do tej książki kucharskiej, jakieś szanse, zeby chociaż "uszczknąć" kilka przepisów??....
Kkasiulka - Beb Pepti zaproponował lekarz-po nieodpowiednio osłonionym leczeniu kilkoma antybiotykami Damian miał grzybice przewodu pokarmowego, z którą walczyłam prawie trzy miesiące... Dlatego właśnie. Pytałam sama, czy możemy przejść na Nutramigen, ze moze po tym przestalby ulewać, ale lekarka odrzuciła moją prosbę (ze skoro AR dostaje i tez troche ulewa,to nie wina mleka,i mimo zagęszczania nutritonem...za bardzo nie rozumiem,ale ja nie kończyłam medycyny.zresztą moje podejscie do lekarzy jest mocno neatywne po tym co przeszlismy z małym). Zastanawiam sie czy na własną rękę nie kupię i nie podam mu tego Nutramigenu, moze przestanie, bo ja już nie mam siły... Dzisiaj tylko po południu przebierałam go siedem razy.... A co gorsze, krztusi się i zachłystuje, jeśli w porę go nie podniosę, zeby oddał...
Na wadze przybiera pięknie, urodził się 2550, a teraz waży 7000.... Podczas kolejnego pobytu w szpitalu miał zrobione IgE itp i wszystko w normie... Jedyna alergia, jaką sama odkryłam, to (jak jeszcze karmiłam piersią) - kiedy zjadłam cokolwiek mlecznego to od razu robiło mu się coś w rodzaju ciemieniuszki na brewkach.... Ale po odstawieniu produktu i zczesaniu przechodziło...
Zwykły pepti jest na receptę i różnica jest znaczna (22 normalnie, 11 na rec.) ale niestety AR nie.... A Damian z racji wieku prawie samo mleczko, z reguły idą mi około 3 puszki tygodniowo... Nie wyrobię na samym AR...

No ale tyle chorób....szpital....straszne.... No i z tym krztuszeniem się może być niebezpiecznie. A skąd jesteś? Może któraś z dziewczyn z forum podpowie Ci jakiegoś lekarza???