Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i zazdroszczę, bo u nas nie zdawało to egzaminu, Majkę po kaszce bolał brzuszek
Poczekam jeszcze jakis czas i spróbuję znów
No i już Ci to mówiłąm - cudny z Anulki żarłoczek. Buziaki 
"fajnie, mamy swój nowy schemat" jak potrwa to dłużej niż 2tyg.
pewnie dlatego że się nim pochwaliłam 

Może Ania albo Marta mają na nie ochotę? Podrzucę ;-)No i u nas alergia nie odpuszcza....brzoskwinki musiałam odstawićMoże Ania albo Marta mają na nie ochotę? Podrzucę ;-)

Kkasiulka - dzis, jak ostatnio z rana, w porządku, nie ulewa... Tam może z raz mu się zdarzyło. Wczoraj było tak samo... Zaczynam szukać, co się dzieje później, że od popołudnia się zaczyna cyrk... Zastanawiam się, (bo jemu teraz chyba bo tych sterydach i antybiotykach) bardzo wychodzą wloski, ma je wszędzie, zresztą ja teżAgaAnia - jak dziś ulewanie???
Pedro - gratuluje postępu z kaszką, miałam Ci to zaproponować, ale mi się zapomniało....No i zazdroszczę, bo u nas nie zdawało to egzaminu, Majkę po kaszce bolał brzuszek
Poczekam jeszcze jakis czas i spróbuję znów
No i już Ci to mówiłąm - cudny z Anulki żarłoczek. Buziaki
![]()
O roszerzaniu diety myślę raczej z powodu mojego zbliżającego się powrotu do pracy. Izunia nie jest tak imponujących rozmiarów, jak Twój synek, ale lekarka mówi, że prawidłowo przybiera, więc tym się nie przejmuję.Bella, mój jest cały czas tylko na piersi. W drugim tyg. marca będę mu coś (tj. warzywa i gluten) wprowadzać dopiero. Rośnie masakrycznie (8800 g w tej chwili) i przesypia całe noce, więc nie mam ciśnienia na rozszerzanie diety ;-)