Jasny gwint. Facet, ma 19 - 20 lat urodziła mu się siostra i poszedł w "odstawkę"? 20 latek jest zazdrosny o niemowlę? Nie oczekuje wszystkiego w tym samym dniu? A na samochód czeka już rok? Nie dostaje kieszonkowego, a macocha kupiła sobie samochód w tym samym tygodniu, w którym wyraziła życzenie? Za własne pieniądze jak mniemam? Plis. To chyba jakis żart.
na poczatku sama tak pomyslalam;zart albo trolizm....
ale jednak chyba nie;
dla mnie wyplakiwanie sie doroslego przeciez chlopa (na forum dla matek )
ze ojciec nie daje kieszonkowego to zenada totalna
jak napisalam wyzej mam syna w zblizonym wieku i niech by tylko sprobowal rozliczac nas z tego na co wydajemy pieniadze
dla mnie chlopak ma wybitne cechy jedynactwa ,teraz cierpi bo zostal drastycznie odstawiony,,od cycka,, tatusia,a dodatku ta zazdrosc o,,to dziecko,, normalnie tryb myslenie 12 latka
,,miałem wszystko co chcialem,jezeli nie od razu to po okreslonym czasie,,
,,nie oczekuje Porche,wystarczylby mi maluch,,
,,tyle rzeczy mi obiecal i nie dotrzymuje slowa,,
,,upomnialem sie ponownie ze potrzebuje samochod,,
,,ojciec nigdy mi nie odmawial i staral sie uszczesliwiac,,
no i wychowal sobie pasozyta ktory uwaza ze wszystko mu sie nalezy ,jasne ,jasne ,jak nie jest to postawa roszczeniowa to ja juz kapituluje
to cale rozliczanie ,co kupil ojciec,co macocha itd nosz nie moge z tego,a najsmieszniejsze jest to ze zapewne ta jego macocha pierze 20 latkowi smierdzace gacie i skarpety bo hrabia przeciez pokrzywdzony przez zycie jest
mnie wyszlo ze ma cos kolo 21 lat(pisze ze do 14 mieszkal z ojcem ,potem kilkanascie miesiecy pozniej zamieszkali z macocha,wiec mial 15-16,potem po 5 kolejnymch latach urodzila sie siostra,no to juz ze 20-21,a ta siostra tez ma juz chyba conajmniej kilka miesiecy,no wiec bardziej chlopak ma 21 czy jakos tak.OMG