Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co za badziew! tyle razy mówiłam lekarzowi, że mi to cholerstwo nie służy ale się uparł że musi być metronidazol i koniec kropka. we wtorek dopiero wizyta może się zlituje i przepisze co innego albo daj Boże niech stwierdzi, że to już 37 tydzień leci i z powodu nawracającej infekcji umawiamy się na cc. ale to marzenia ściętej głowy pewnie

Wczesniej to odliczlam dni a teraz to tak siedze i za kazdym razem jak pojawi sie jakis skurczyk to 
zeby to jeszcze nie to....Oczywiscie wolalabym urodzic w terminie lub pare dni przed, bo znajac mnie jak przekrocze termin to juz wogole bede panikowac.....

to strach przed nieznanym....choc niektore z Was pisza ze potem jak juz wiesz co cie czeka to tez jest strach....ojej
zresztą sama siebie mam dośc

też mi ten metronizadol nie pomógł już nie wspomnę o innych lekach. w sumie niepamiętam dnia żebym sobie czegoś nie aplikowała

chyba ,że dziś na wizycie pani dr stwierdzi cos innego, że może troszke wcześniej ..... chociaz tak ze dwa tygodnie