Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co za badziew! tyle razy mówiłam lekarzowi, że mi to cholerstwo nie służy ale się uparł że musi być metronidazol i koniec kropka. we wtorek dopiero wizyta może się zlituje i przepisze co innego albo daj Boże niech stwierdzi, że to już 37 tydzień leci i z powodu nawracającej infekcji umawiamy się na cc. ale to marzenia ściętej głowy pewnie

Wczesniej to odliczlam dni a teraz to tak siedze i za kazdym razem jak pojawi sie jakis skurczyk to 
zeby to jeszcze nie to....Oczywiscie wolalabym urodzic w terminie lub pare dni przed, bo znajac mnie jak przekrocze termin to juz wogole bede panikowac.....

to strach przed nieznanym....choc niektore z Was pisza ze potem jak juz wiesz co cie czeka to tez jest strach....ojej
zresztą sama siebie mam dośc

też mi ten metronizadol nie pomógł już nie wspomnę o innych lekach. w sumie niepamiętam dnia żebym sobie czegoś nie aplikowała

chyba ,że dziś na wizycie pani dr stwierdzi cos innego, że może troszke wcześniej ..... chociaz tak ze dwa tygodnie