henrietta5
Fanka BB :)
Kroptusia i Zanka u mnie też 11 dni , strasznie jestem ciekawa czy zdążę cz y przenoszę. A może jeszcze raz umyję okna, przy Julce po myciu okien wzięło mnie na drugi dzień....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

bo okna juz mam pomyte 

) ze mialam skurcze i to dosc silne, ale po jakis 2 godzinach przeszly... i od tamtej pory nic, cisza totalna...
wiec mam takie przeczucie ze chyba przenosze... ale tak do konca to nigdy nie wiadomo kiedy temu mojemu krolewiczowi sie zachce wyjsc 

juz bym tak chciala dzidzie zobaczyc, a tu mi nawet brzuch sie twardy nie robi 

tzn przeksztalcaja go w spolke, ale wszystkie konta jakie ten szpital mial sa pozamykane, dlug przewyzsza wartosc szpitala i wogole nawet leki niektore trzeba miec swoje bo szpitala na nie nie stac...
porody niby tam przyjmuja ale tez mam dylemat czy rodzic w Pabianicach czy jechac gdzies indziej...