• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesień 2009

reklama
No własnie nie zawsze. Mi położna poradziła abym jednak zabrała jakąś swoja...dziwne. Ale oczywiście jej posłuchałam i mam juz jedna w gotowości. Ale szczerze to chyba wolałabym jakąs taka szpitalka jednorazówkę zeby tylko urodzic i ja wywalić.

Szyszunka zorientuj sie jak tam z miejscami jak bedziesz u gina :tak:
...Mam wrazenie ze "znieczulil" mi sie brzuch :szok: normalnie patrze na niego i widze jak sie dzidzia wierci i przemieszcza z jednej strony na druga brzuszek tylko podskakuje a ja tego nie czuje :baffled: jakbym nie patrzyla to bym nie wiedziala ... oczywiscie nie zawsze ale czasem tak mam ... dziwne nie?? :confused:
liiiviiia- po prostu już przywyczaiłaś się a i dziecko tak mocno nie kopie a jedynie przemieszcza się:-) też tak mam, rzucho przybiera kosmiczne i zarazem komiczne kształty, z rzadka coś tam zaboli od uderzeń. jest wszytsko oki ;-)

reklama
No u mnie 29 dni.. A ja nie mam zadnej listy... ani nic.. i nie biore i juz ! Najwyzej bede rodzic w tym co przyjade ! :-D:-D Uwazam,ze powinno byc takie jednorazowe wdzianko w szpitalu...:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry