Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
więc i usg robię bezpłatnie... póki co przy każdej wizycie. Ten sam ginekolog prowadził moją pierwszą ciążę i bardzo go sobie chwalę, wiem, że jest świetnym specjalistą... Prywatnie może się przejdę pare razy w drugiej połowie ciąży, jak juz się zdecyduję jak chciałabym urodzić...
hmmm... ja nie płacę nic, bo chodzę do gina na nfzwięc i usg robię bezpłatnie... póki co przy każdej wizycie. Ten sam ginekolog prowadził moją pierwszą ciążę i bardzo go sobie chwalę, wiem, że jest świetnym specjalistą... Prywatnie może się przejdę pare razy w drugiej połowie ciąży, jak juz się zdecyduję jak chciałabym urodzić...
![]()

Witam w zimowy wtorek:-) pieknie u mnie za oknem jest.
Bylam na pobraniu krwi rano, wynik bedzie gotowy dzisiaj popoludniu.
Tak sie zastanawiam, bo rozmwialam z moja ginka o tych badanich prenatalnych i ona nie widzi takiej potrzeby. Mam 25 lat. Powiedziala ze w 20-23 tyg. robi sie usg,ktore powie duzo wiecej o ewentualnych dysfunkcjach rozwojowych. Sama nie wiem co myslicie?
Renifer, ja piej tego rooibosa i jest mi duzo lepiej, choc ja nie pawiowalam tak konkretnie jak ty![]()
Dziewczyny czy pisząc o usg genetycznym, macie na mysli prenatalne? Czy takie normalne usg tylko to w którym lekarz mierzy przezierność karkową? Bo takie zwykłe to jest chyba bezpłatne, prawda? Dobrze myśle? A za badania prenatalne to sie płaci.
... oczywiście ginekolodzy cieszą się kiedy zaniepokojone matki chcą im same zapłacić grube pieniążki za 5 minut badania usg
a jak nie, to będzie tak samo kochany 
no to zycze szybkich ząbków bo Ty niewyspana chodzisz teraz:-(dzień bez pawika dniem straconym...
u mnie po staremu... młody przeryczał pół nocy i jestem mega zmęczona a on nieziemsko marudny... chyba trójki ida albo sama juz nie wiem co, pomysły mi sie kończa na te jego nocne marudzenie...
miłego dnia!
ja byłam w 12Ja ide za tydzien....to bedzie 14 tydzien :-)
Ja narazie mieszczę się we wszystko... nie mam brzuszka i nie tyję a wręcz chudnę więc problem ubraniowy narazie mnie nie dotyczy.
Co do usg to umówiłam się w zeszłym tygodniu na 5 marca. Ile płacicie za usg prenatalne? ja 200 zł