Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas cudna pogoda slonce ale co z tego, jak w domu mamy szpital:-( Starszak zasmarkany, Adus ma okropny kaszel a M ma na jezyku migdaly i ledwo mowi:-(
Hej, hej! Właśnie piję kawkę, nadrabiam na BB bo ostatnio nie miałam czasu poczytać.
U nas chory jest M- i tak tylko patrzę, jak małego zarazi...wrrr...
Co do @ to u mnie jak w zegarku- Liiviia- ja bym nie wytrzymała i zrobiłabym ten test.
witam i ja, u nas zima, ale troszke słońca sie wychyla,więc da sie wytrzymać.
Widzę, ze spora częśc BB choduje, u nas narazie pełnia zdrowia. Ja chcę zacząć troszkę pracować dalej nad soba, bo waga stoi od jakiegoś czasu i niby te 2.5 kg mi zostało, ale figura jakas nieteges i brzuch jeszcze nienapięty....i te mega cyce (pewnie jak by nie one nie byłoby tak źle
Kochane te co mają starsze dzieciaki możecie polecić jakis fotelik 15-36, byłam już 3 razy w sklepie, net przewertowałam i mam taki dylemat......pomóżcie.
Ja mialam cos takiego,ale juz za maly dla 3,5 latki,... teraz kupilismy inny,ale nie wiem czy znajde na necie,jak bede miala chwilke to poszukam. Taki od 3lal-12
A to nasz fotelik, wszytsko byloby ok, gdyby nie o ze jest tylko do 18 kilo!!!Olis ma terze 3 lata i znowu musimy mu kupowac nowy...dlatego teraz dla Adrianka kupujemy taki od 9-36kg:-) Lepiej zainwestowac i miec na lata!!!