Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

witam z ranka!!!!:-)Mam pytanie do dziewczyn, które juz maja dzieci.
Słuchajcie mialyscie problemy z karmieniem, przy pierwszej ciazy??...gdyz ja mialam, strasznie cierpiałam i po kilu dniach dostałam juz antybiotyki, bo guzy były....teraz chciałabym tego uniknac i mieć satysfakcje z karmienia piersia maleństwa...
Masowanie podstawa, ja nawet odciagalam sobie troche jak mnie bardzo bolalo

cycuchy urosly brzuszek takie sadelko sie robi, wydawaloby sie ze przytylam a tu waga wskazuje co innego
to pewnie przez te wymioty

Kroptusia ostatni post ma z 9 marca, a dziś się logowała po 17 godzinie.... dziwne.... Kroptusia halllllllo!!!!!!!
Dziewczyny to ja juz małego polozyłam i ide kanapki sobie zrobić, maz brzdąka na próbie, wiec mam luzik...wieczór wolny.
Mam pytanie do dziewczyn, które juz maja dzieci.
Słuchajcie mialyscie problemy z karmieniem, przy pierwszej ciazy??...gdyz ja mialam, strasznie cierpiałam i po kilu dniach dostałam juz antybiotyki, bo guzy były....teraz chciałabym tego uniknac i mieć satysfakcje z karmienia piersia maleństwa...
Katarzysko mi sie mocno daje we znaki, gardło przeszło po Tantum Lemon, ale katar coraz gęściejszy i większy.....
To jesteśmy obie walczące z kataremPozdrowionka i wytrwałości w walce
Udanego dnia wszystkim wrześnióweczkom
![]()

Ja niestety nie mam teraz czasu, żeby sobie popisać, ponieważ spodziewam się dzisiaj gości i jakiś taki syfek się zakradł do mieszkania - więc muszę się z tym uporać no i coś na obiadek wykombinować. Ale zjawię się później.