Witam,
Do tych wszystkich dziewczyn które nie mają objawów, mogę też się dołączyć, bo oprócz bolesnych piersi i bólu brzucha nic, zero mdłości czy zachcianek.
Wizytę następną do gin mam na 6 lutego - no ale USG dopiero na 5 marca

No i teraz szukam może zrobię gdzieś prywatnie wcześniej - bo niepokoję się czy wszystko jest OK.
Teraz obecnie jestem na zwolnieniu - ale też zastanawiam się nad wróceniem do pracy - tylko tam czasami bardzo nieciekawie jest ... no i 8 godzin przy kompie też mnie jakoś nie nastraja ...
Ja niestety też cierpię na bóle migrenowe plus jeszcze zaburzenia lękowe- modlę się tylko by było wszystko dobrze bo przeraża mnie myśl jakbym trafiła do szpitala ...

Najlepszym chyba rozwiązaniem jest nie myśleć - albo myśleć pozytywnie - czasami się udaje :-)
Ps.
do tych co nie mogą spać, warto czasami zrobić sobie wizualizację - ja z tego czasami korzystam - jest ona opisana w książce "40 tygodni radości" - jak będzie chciały to ją przepiszę
Ps. 2.
Do tych co uważają się za Niezauważone
Jest nas już tak dużo - że nie wiem czy któraś z nas wymieniła by wszystkie osoby, ale spokojnie przed nami 9 miesięcy - to może zapamiętamy i lepiej się poznamy !!
Życzę wszystkim zdrówka i miłych myśli !!!