calineczka76
Fanka BB :)
GABIS ja glukoze kupowałam w obu ciązach... nie spotkałam sie jeszcze z tym, ze sami chcieli dacnie wiem jak jest w Twoim regionie...
Reniferku - w moim " regionie " wlasnie sami daja i nie kupuje sie nic samemu

, sami odmierzaja ilosc i wypijasz przy nich
Nacieranie , wyciaganie sutkow : mmmhhhhh , powiem tak : karmilam juz 2 dzieci i nigdy nie teroryzowalam moich sutkow niczym , to prawda ze przy pierwszym dziecku pierwsze dni moze nie sa az takie cud , ale ten bol o ktorym ktos pisal nie jest taki straszny a boli tylko chwilke po przystawieniu , jedyna rzecz jaka mi tu w moim " regionie " polecili to specjalny kremik do sutkow , ktory stosowalam po karmieniu ktory i tak trzeba zmyc przed kolejnym karmieniem
wiec zamiast kremiku po karmieniu wsmarowywalam krople wlasnego mleka i bylo dobrze Zobaczymy jak bedzie teraz
;-)
nie wiem jak jest w Twoim regionie...

chyba wygnam M na zakupy, bo jak juz zaczne leniuchowac na L4 to gdzie ?????? fotele domowe na balkon sa za duże a ze słoneczko troszke chociaz skorzystam .....
wredota z niego. Tętno małego też oki 140 teraz już położna na każdej wizycie sprawdza. Usg nie miałam bo uznał ,że zrobi za 3 tygodnie jak bede koło 30 tyg. Miałam ostatnio bóle ,ale stwierdził ,że to więzadła i nie ma powodów do obaw uf.. szyjka jak stwierdził "sie trzyma" :-)
Oby ten optymistyczny akcent utrzymał mi sie na dłużej.