Michasia84
Fanka BB :)
ninonka ja miałam takie nawały pokarmu że jeśli mały po cycu pospał dłużej niż zwykle to z bólu wyłam a piersi myślałam że mi wybuchną.. a wstawanie nie jest takie straszne :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiem ci, że moje pierwsze dziecko przesypiało 5-6 h po karmieniu z piersi już od urodzenia, a po 2 tygodniach pełne 8 h
, więc chyba się najadało do syta na kolację;-)... A dokarmiać butlą zaczęłam, jak mi laktacja "padła" z nadmiaru stresu w 3 miesiącu:-

My to właśnie przechodzimy... najpierw obraziła się śmiertelnie na ponad miesiąc na mojego M (bo to on ją "wyprostował" jak nam chciała na głowę wchodzić) a teraz widzę, że stosunki stopniowo ulegają poprawie i to z jej inicjatywy

Ale nie będzie nam baba mówiła jak mamy żyć i dzieci wychowywać

Mnie w szpitalu położna mówiła że dziecka właściwie nie powinno się dokarmiać, nawet jak zaczyna siadać laktacja to jak najczęściej przystawiać dziecko do piersi nawet co 20 min, ja podobnie jak jagolek nie karmiłam zbyt długo choć pokarmu na początku miałam masę ale niestety stres przy pierwszym dziecku daje swoje i dzięki właśnie stresowi laktacja całkowicie mi zanikła, ale tym razem mam zamiar małą przystawiać nawet co 10 min i dłużej ją karmić!!
A Wam dziewczyny życzę udanego weekendu, my jutro jedziemy na grilla, musimy wykorzystać ostatnie wolne chwile

Słowa mojego gina "Dostanie pani termin za 2 tygodnie,jest pani w ciąży",może sobie sam wsadzić w tyłek.
Zresztą słyszałam o kobietach,które dostawały terminy usg po terminie porodu...bo miejsca zajęte.

Do wyrwania mam niestety jednego,ale to po porodzie. Mimo że,jak mówicie,nie ma przeciwwskazań do znieczulenia,to niektórzy dentyści się boją...Ciekawe.![]()

zaczynam się bać.. nie porodu, bo podchodzę do tego jak do kilku dłuższych chwil ostrego bólu... a mam ten ból gdzieś.. będę tak podekscytowana, że będę miała w nosie cały ból.. boję się najbardziej połogu.. jak to wszystko będzie się goić, czyścić.. a fe! nie lubiłam mieć miesiączki.. za każdym razem to przeżywałam jak jakiś koszmar choc zawsze ze mnie troszeczke pokapało przez 2-3 dni... a tu teraz taki syf i to przez kilka tygodni!!!
w dodatku w upały