Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc ja myśle ze to normalne... chyba ze się myle... 

tym razem bolało ale byłam dzielna:-)
dla mnie im później tym lepiej! mam synka z połowy października a córa ma byc z połowy września... śmielismy się z mezem ze urodziny im bedziemy robic po środku - 1 października - takie wspólne :-) takze malutka niech rodzi sie jak najpóźniej, tym bardziej ze jest naprawde malutka...
moja wikunia w te upały naprawde mało sie rusza, chyba tez ma dosyc..![]()

Mi tez brzuch twardnieje tak od ok.5 miesiąca, ale biore magnez+nospe (ale mimo to i tak mi sie brzuch napina). Teraz czasami to już sama nie wiem czy to mały się wyprężą czy to jest ten skurcz. To taki dziwne uczucie jest u mnie. Niby nie boli tylko tak jakby brzuch drętwiał.Mi też się brzucholek napina i to już od bardzo dawna jak dobrze pamiętam to od 26 tygodniawięc ja myśle ze to normalne... chyba ze się myle...
A boje sie ze moze coś mu sie tam dzieje niedobrego i daje mi znać ze mu żle a ja nie umiem tego odczytać :-(

Nie wyspałam się dzisiaj bo straszna burza była i jak tak lało to siedziałam na łóżku i się zastanawiałam jakbyśmy jechali w taką pogodę do szpitala hmmmmmmmmm
No to faktycznie pora założyć nowy wątek, bo teraz to już żadna nie zna dnia ani godziny
Spokojnego miłego weekendu życzę wszystkim mamusiom "wrześniowym"

i jak zniesie zasypianie bez swojej kaszuni 

dzięki wielkie za odpowiedz, fajnie to ujęłaśpoprzecznie główkowo tzn ze w jak najlepszym porzadku oznacza to ze głowka na dole ale dzidzia jeszcze nie pionizuje tzn nie stoi na głowie tylko na boczku lezy;-)![]()

A najczęściej jak się położę na boku to właśnie w ten bok mnie kopie złośliwa mała, przekręcam się na drugi to kopie w drugi, co za złośliwa małpiatka, już od życia płodowego :-) Ale i tak ją kocham najbardziej na świecie