Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam wizytę za miesiąc czyli na 20 sierpnia. Jednak biegam do pielęgniarki co 2 dni, na pomiar ciśnienia. Strasznie mi skacze i jest wysokie. Obawiają się, że może się coś stać niedobrego.

ostatnio pobiłam swój rekord 80/40. ale całą ciąże mam takie słabe tylko że z każdą wizytą coraz słabsze. zaczynałam od 100/60 a ostatni pomiar cóż.. w pierwszej ciąży miałam bardzo dobre ciśnienie ale każda ciąża jest inna więc nie ma co porównywać. najważniejsze, żeby dzieciątko urodziło się całe, zdrowe i żeby wszystko dobrze się skończyło

A od paru dni coraz bardziej boli mnie w pachwinach, w nocy jak się przewracam z boku na bok to nawet wtedy odczuwam taki ból jakby zaraz mała chciała wyskoczyć
Coraz ciężej mi, nie pamiętam żebym miała tak przy pierwszej ciąży!! Udanego weekendu
praca czeka ale weny jakos brak
choc chatka pusta, bo nie ma ani M ani Kacpra 

ale może w koncu zbiore sie w sobie i cos porobie, marzą mi sie porządki w komodzie na ciuszki dla maleństwa, chociaż tyle 

Nooo,wysłowić się nie mogę,ale wiecie o co chodzi.