Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kerna doskonale Cię rozumię.Mój tez jakos słabo sie interesuje moją fasolką, jak coś mówie to tak patrzy jakbym sobie wmówiła tą ciążę...brrrrr a ja sie złoszcze ze ho hotak strasznie chcial mieć dzidzie a teraz tak obojętnie do tego podchodzi...

to pewnie dla tego ze zawsze w zyciu miałam wszystko zaplanowane a tu niespodzianka... aż mam moralniaka z tego powodu...
i dzis jej odeszły wody i jest na porodówce ale jeszcze nie ma skurczy i coś mi sie wydaję, że urodzi idelanie w termnie - skubana 
on w ogóle nie chcaił spać w łózeczku tylko na spacerze albo w aucie. Ale my twardo i teraz już od daawna mi śpi od 19.30 do 6-7 rano. dziś do 8:-)
A on mi że nie wie czemu..że jakoś nie wierzy i nie dociera to do niego. Tak było z pierwszym. dopóki brzucha nie zobaczył to nie wierzył. no niestety faceci tego nie odczuwaja na wsłasnej skórze tak jak my..są zawsze obok tej całej sytuacji i dlatego cięzko im w to uwierzyć. Mój teraz mi oświadczył, że uwierzy jak zobaczy fotkę z usg....no to mu ją dam:-)

:-):-):-):-):-):-):-)
9 stycznia juz bylam u ginia potwierdzil ciaze 5 tydz pecherzyk ciazowy 8mm bez zaroda co mnie troszke zmartwilo :-

do uslyszenia:-):-)